Kurtlar Vadisi Pusu fragmanında Gölge'den büyük hainlik!

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu fragmanında Gölgeden büyük hainlik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 08:14

Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm yayınlanan iki fragmanıyla boma gibi geliyor. Polat Alemdar, Gölge'nin planlarının tam ortasında kalıyor. Polat'ın ekibi bu duruma nasıl karşılık veriyor! Dizinin yeni bölüm fragmanında Gölge yine hain planlar kuruyor ve Polat Alemdar'ın ekibini hedef alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanan son fragmanında Gölge görünmezlik iksirinin peşinde. Peki dizinin yeni bölümünde başka neler yaşanacak? 

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu  bu akşam nefesleri kesecek. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 293. Bölüm fragmanında yaşananlar bu haftada nefesleri kesecek bir bölümün geldiğinin habercisi. Dizinin yeni bölüm fragmanları bu hafta iki ayrı tanıtım ile ekranlara geldi. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 293. Bölüm fragmanında neler yaşanıyor? Gölge peşinde olduğu görünmezlik iksirine ulaşabilecek mi? 

Muhsin’in araştırması sonucunda Gölge’nin canlı bomba planları ortaya çıkar. Canlı bombanın bulunması ve kanlı saldırısını engellemesi için Polat Alemdar’ın çok az zamanı vardır. Polat, Kemancı’nın saldırısını nasıl bertaraf edecek? Muhsin’in araştırması sonucunda Gölge’nin canlı bomba planları ortaya çıkar. Polat Alemdar derhal harekete geçerek bu plana engel olmak ister. Canlı bombanın bulunması ve kanlı saldırısını engellemesi için Polat Alemdar’ın çok az zamanı vardır.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU 293. BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu'da yayınlanan son bölümde Murali’nin yanından düşünceli bir halde ayrılan Polat Alemdar, Kız Kulesi karşısında kendisini dinlemekteydi. O sırada Kemancı’nın namlusu ise Polat’a doğrulmuştu. Polat, Kemancı’nın saldırısını nasıl bertaraf edecek? Muhsin’in araştırması sonucunda Gölge’nin canlı bomba planları ortaya çıkar. Polat Alemdar derhal harekete geçerek bu plana engel olmak ister. Canlı bombanın bulunması ve kanlı saldırısını engellemesi için Polat Alemdar’ın çok az zamanı vardır.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Geçtiğimiz hafta Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini isteyecek. Peki, Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak?

Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri isteyecek. Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak?

Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapacak.

 

Haberin Devamı

Polat, Kemancı’nın saldırısını nasıl bertaraf edecek? Muhsin’in araştırması sonucunda Gölge’nin canlı bomba planları ortaya çıkar. Polat Alemdar derhal harekete geçerek bu plana engel olmak ister.

Kemancı’yı yakalamak için çok önemli bir fırsat yakalayan Polat Alemdar’a pusu kurulmuştu. Cahit ile birlikte çok zor durumda kalan Polat ateş çemberinden nasıl kurtulacak? Ender Hoca’dan sonra Şükrü Bey’in de hedef olmasıyla bütün akademisyen ekibinin tehlikede olduğu kanıtlanır. Polat Alemdar, tüm ekibin güvenliğini sağlamakta kararlıdır. Öte yandan Gölge ve Ariel de ekibe ulaşmak için tüm imkanlarını seferber ederler. Kemancı’nın da katılmasıyla ekibin güvenliği bir kez daha tehlikeye girer. Polat Alemdar’ın müthiş planı ise her şeyin seyrini değiştirecek. Yusuf’un Öktem’in evinde bulduğu özellikle saklanmış hançer şeklindeki kolyenin sırrı ne?

BAKMADAN GEÇME!