Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölüm nefesleri kesecek! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölüm nefesleri kesecek - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 22:16

Kurtlar Vadisi Pusu, 283. bölümü fragmanı yayınlandı! Bu akşam izleyicisi ile buluşacak olan sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak herkesin merak konusu. Polat’ın ezeli düşmanı Gölge, hayalindeki Büyük Babil Devleti’ni kurmak için yeniden mücadeleye başlar. İşte Kurtlar Vadisi yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti…

Haberin Devamı

Yayınlandığı ilk günden bu yana tüm izleyicileri kendine hayran bırakan, 13. Sezona girmiş olmasına rağmen halen reyting sıralamalarında üst sıralarda yer alan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonunda 283. Bölümü ile bu akşam sevenlerinin karşısına çıkacak.

Büyük sırların ortaya çıktığı, entrikaların ve intikamın baş gösterdiği sevilen dizide heyecan tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Gölge, Büyük Babil Devleti’ni kurma hedefini gerçekleştirebilecek mi? Bakalım Polat, baş düşmanı Gölge’nin bu mücadelesine engel olabilecek mi?

İşte; Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölümde neler yaşanacak?

Büyük sırların ortaya çıktığı, entrikaların ve intikamın baş gösterdiği sevilen dizide heyecan tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Haberin Devamı

Herkesin öldü sandığı Polat Alemdar, son bölümde Murali’nin yerinde ortaya çıkmıştı. Yusuf, Polat’ı kurtarmak için gizili bir plan yapıyor. Yusuf’un bu planı yeni bölümde ortaya çıkıyor.

Murali’nin uyguladığı tedavilere yanıt veren Polat, gün geçtikçe daha da iyi oluyor. Yusuf, kurduğu planı Polat’a anlatıyor. Gölge ve John Smith’in iş bağlantılarını araştırdığını söyler ancak Polat’tan hiç ummadığı bir tepki alır.

Diğer yandan Polat’ın baş düşmanı Gölge, Polat’ın öldüğünü düşünerek asıl hedefi olan hayalindeki Büyük Babil Devleti’ni kurmak için verdiği mücadeleyi yeniden başlatır. Önünde hiçbir engelin kalmadığını düşündüğü anda sürpriz bir gelişme yaşanır. Planında Siyah Sancak gibi güçlü düşmanını unutmuştur.

Gölge’nin ordusu Dark River’ın yaptığı saldırıdan büyük darbe alan Siyah Sancak, Komutan Yasin önderliğindeki orduyla Gölge’yi ele geçirmek için gizli bir düzenek kurar. Bu mücadelede Cahit de Siyah Sancak’ın yanında yer alır.

Diğer taraftan Rusya’da gelecek emri bekleyen Zeynep ve Tilki, Karun’un emri üzerinde Büyük Konsey Üyesi Sergei’yi takibe alırlar.

Raskoln, yıllar sonra yeniden ortaya çıkmıştır. Mete, Kenan ve Raskoln’ü tanıştırır. Kenan ve Raskoln arasında bir yakınlaşma başlar.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölüm nefesleri kesecek - izle

Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölüm özeti

Herkes, geçtiğimiz haftanın finalinde tam da Gölge’yi öldürmek üzereyken uçurumdan yuvarlanan Polat’la ilgili şu can alıcı soruyu sorar… Polat Alemdar vuruldu mu?

Gölge’nin adamları uçurumdan yuvarlanan Polat Alemdar’ı bütün aramalara rağmen bulamaz.  Aramaya Polat’ı vuran silahın sahibi Yusuf da katılır. Ariel, Polat’ın ölmüş olacağını düşünerek aramadan vazgeçer. 

Polat Alemdar’ın hiçbir yerde izine rastlayamayan düşmanları ondan kurtulduklarını düşünmeye başlar. Sevenleri ise bütün uğraşlarına rağmen Polat’a ulaşamaz…

PUSAT VE YASİN IRAK’TA

Komutan Yasin ve Siyah Sancak’a katılan Pusat’ın da Polat Alemdar’ın başına gelenlerden haberi yoktur. Aldıkları talimat gereği ikili Irak’a giderler. Ancak orada karşılarında yine Gölge’yi bulurlar. Gölge’nin ordusu Dark River’la girdikleri bir çatışmada Siyah Sancak ekibi ağır bir darbe alır…

Haberin Devamı

YUSUF NE YAPACAK?

Polat Alemdar’ı vuran Yusuf ise babasının isteğiyle yurtdışına çıkmak için harekete geçer. Karun, Yusuf’un Polat Alemdar’ı vurmasından dolayı çok mutlu olmuştur; çünkü her şey istediği gibi ilerlemektedir. Ancak Yusuf’un Karun’un bilmediği ve hiç de tahmin edemeyeceği başka planları vardır… 

KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCULARI

Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), 
Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), 
Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), 
İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), 
Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), 
Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), 
Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), 
Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!