Kurtlar Vadisi Pusu 281. bölüm fragmanı şok gelişme! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 281. bölüm fragmanı şok gelişme - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 22:14

Ekranlarda 13. sezonunu sürdüren ve halen reyting rekorları kırmaya devam eden Kanal D'nin mafya konulu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 281. bölümüyle ekrana gelecek. Seyircilerinin merakla bekledikleri Kurtlar Vadisi Pusu 281. yeni bölümünde neler olacak? İşte Kurtlar Vadisi Pusu 281. bölüm fragmanı ve yeni bölüm tüyoları...

Haberin Devamı

15 Ocak 2013 yılından beri Türk televizyonlarının en çok izlenen dizisi olma özelliğini yaşıyan Kurtlar Vadisi Pusu, bu akşam yani 21 Ocak'ta yayınlanan son bölümü ile izleyenlerine yine heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Polar Alemdar'ın, karanlık ilişkileri deşifre ederek gün yüzüne çıkardığı dizinin şimdi de yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki; Kurtlar Vadisi Pusu 281. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu 281. bölüm fragmanı 

KURTLAR VADİSİ PUSU 280. BÖLÜM ÖZETİ

Büyük Konsey’in kararı doğrultusunda Yusuf, Polat’a pusu kurar ve tetiği çekmek için büyük bir şans yakalar. Ancak Yusuf, tam tetiği Polat’a doğrulttuğu sırada hiç beklemediği bir gerçeği öğrenir. Polat’a karşı olan amacını gerçekleştiremez. Yeni bölümde Polat, oğlu olduğunu öğrendiği Yusuf ile yakınlaşmaya başlar. Ancak bu gerçek, Yusuf’u da büyük sarsıntıya uğratır.

Haberin Devamı

Zeynep’ten Polat’a Tehdit

Oğlu Yusuf’u korumak isteyen Zeynep, Polat’a karşı oyun oynar. Polat’a oğluna dokunmaması karşılığında Gölge’yi vereceğini söyler. Ancak Zeynep’in niyeti hiç de göründüğü gibi değildir.

Baronların adamı Yusuf, gerçek babası Polat’a silah doğrultur. Ancak tam tetiği çekmek üzereyken silah patlamaz. Tam o sırada öldürmek istediği düşmanı Polat’ın gerçek babası olduğunu öğrenir. Bu sırada hamle sırası Polat’a geçer. Polat, “Vicdanını pusula yap kendine. Rehberini doğru seç, doğru yolda olduğuna inanıyorsan tereddüt etme” diyerek oğlu Yusuf’a unutulmaz bir ders verir.

Polat, Baronlar’ın kendisini öldürmek için pusu kurduklarını ve bunun için de adam tuttuklarını öğrenir. Kendisi için hazırlanan tuzaktan önceden haberdar olan Polat, Yasin’e Gölge’yi durdurması için emir verir. Bu sırada büyük büyük bir gerçek açığa çıkar. Baronların kendisini öldürmesi için tuttuğu kişinin kendi öz oğlu olduğunu öğrenir.  Öğrendiği bu gerçeği bir türlü kabullenemez ancak yine de önceden haberdar olmasına rağmen bir şekilde planın gerçekleşmesini sağlar.

BAKMADAN GEÇME!