Kurtlar Vadisi Pusu 280. son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 280. son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 09:10

Kanal D’nin en çok izlenen yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi Pusu, dün akşam 280. bölümüyle ekranlara geldi. 13 yıldır zirvedeki yerini koruyan Kurtlar Vadisi Pusu’nun son bölümünde herkesi şaşkına çeviren olaylar yaşandı. Son bölümde Yusuf ve Polat karşı karşıya gelirken, Polat kendisi için kurulan tuzağı anladı mı? Kurtlar Vadisi Pusu 280. bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

Bir önceki bölümde büyük konseyin kararına uyan ve Polat Alemdar’a tuzak kuran Yusuf, tetiği çekmek üzereyken bölüm sona ermiş ve binlerce seyirci merak içinde bir hafta daha beklemek zorunda kalmıştı.

Ancak beklenenin aksine Yusuf Polat’ı vurmaktan vazgeçer ve böylece Polat Alemdar kendisine bu tuzağı hazırlayanların peşine düşer. Polat Alemdar, Yusuf’a da kendi tecrübelerinden yola çıkarak “Vicdanını pusula yap kendine. Rehberini doğru seç, doğru yolda olduğuna inanıyorsan tereddüt etme.” sözleriyle akıllara kazınacak bir nasihat verir.

Öte yandan oğlu Yusuf’u korumak için Polat Alemdar’a Yusuf’a dokunmaması karşılığında Gölge’yi vereceğini söyleyen Zeynep’in yapmak istedikleri aslında hiç de göründüğü gibi değildir. Zeynep başka bir oyunun peşindedir. Belki de bu oyun bir gölge oyunudur.

Haberin Devamı

Karun’un bahsettiği ve Topkapı Sarayı’nda saklanan sırlı kılıcı ele geçirmek isteyen Gölge, Babil’in son kralı Belşazzar’ın kılıcını çalmak için plan yapar. Sergi için nakledilen kılıcı taşıma esnasında çalmaya karar veren Gölge, yaptığı planı gerçekleştiremez. Karşısına çıkan engel ise Fehmi Kuzuzade’dir.

Tüm bunlar yaşanırken kılıcın sergileneceği sergiye Hoca’nın da davetli olduğunu öğrenen Gölge, kılıcı çalmayı kafasına koymuştur ve böylece sergiyi basar. Sergiye Hoca ile beraber gelen Cahit ve Gölge’nin adamları arasında da bir kovalamaca baş gösterir.

İNTERNETTE DE EN ÇOK İZLENENLER ARASINDA!

Her bölümünde ‘acaba bu sefer ne olacak’ diye düşündüren ve televizyondaki liderliğini ilan eden Kurtlar Vadisi Pusu, internette de en çok izlenen yapımlar arasında bulunuyor. Kurtlar Vadisi Pusu hayranları dizide yaşanan her gelişmeyi yakından takip ediyor.

BAKMADAN GEÇME!