Kurtlar Vadisi Pusu 280.bölüm fragmanı yayında - izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 280.bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 19:35

Tam 13 yıldır televizyon ekranlarının fenomen dizisi olmayı başaran Kurtlar Vadisi Pusu'nun 279. bölümü bu akşam izleyicilere yine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Şimdi Kurtlar Vadisi hayranları yeni bölümde neler olacak? diye merak içindeler. Peki; Kurtlar Vadisi Pusu 280. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

10. sezon 279. bölüm ile 14 Ocak 2016 Perşembe akşamı yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar, baronların kendisini öldürmesi için görevlendirdiği Yusuf'un kendi oğlu olduğunu öğrenmişti. Zor bir hayat sınavından geçen Polat'ı Kurtlar Vadisi Pusu 280. bölümde nasıl bir gelecek beklemektedir?

13 yıldır televizyon ekranlarının tartışmasız 1 numaralı dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu 280. bölümü 21 Ocak 2016 Perşembe akşamı yayınlanacak. 279. bölümün bu akşam yayınladığı dizinin hayranları daha şimdiden yeni bölümde neler olacağını merak etmeye başladılar. 

İzleyiciler gelecek haftaki Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde neler olacağına dair ipuçlarını Kurtlar Vadisi Pusu 280. bölüm fragmanı izleyerek öğrenebilecekler.

KURTLAR VADİSİ PUSU 280. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 279. bölümde neler yaşandı?

14 Ocak 2016 Perşembe akşamı Kanal D yayın akışında gösterilen Kurtlar Vadisi Pusu'nun 279. bölümünde yine heyecan doruktaydı. Geçtiğimiz haftaki bölümde, baronlar tarafından kendisini öldürmesi için görevlendirilen Yusuf'un oğlu olduğunu öğrenen Polat zor bir sınavdan geçmektedir.

Yusuf, Polat'ın peşine düşer ve hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağının farkındadır. Polat Alemdar'ın gerçek babası olduğunu bilmeyen Yusuf, Büyük Buluşma'da kendisine verilen Polat'ı öldürme görevini yerine getirmek için harekete geçmiştir.

Öte yandan Polat, Yusuf'un oğlu olduğunu gerçeğini kabullenmekte zorlanmaktadır. Öktem, Polat'ı söylediklerine inandırmak için Aslan Akbey'in gizli belgelerinin saklandığı bir yere götürür. Polat burada öğrendikleri karşısında şok olmuştur.

Gölge çaldığı tarihi eserleri Karun'a yeni yıl hediyesi olarak verir

Suriye topraklarındaki 2 bin 500 yıllık tarihi kentin altını üstüne getirerek tarihi eserleri çalan Gölge, bu tarihi eserleri Karun'a hediye eder. Karun bu jest karşısında Gölge'ye hayalindeki Babil devletini kurması için tam destek verir. Ancak Karun'un bir şartı vardır. Bu şarta göre Gölge, Babil'in son kralı Belşezzar'ın Topkapı Sarayı'nda saklanan sırlı kılıcını ele geçirmelidir.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 280. bölüm 21 Ocak 2016 Perşembe akşamı Kanal D'de yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!