OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 05, 2004 00:00
Ünlü kumarhaneci Sudi Özkan, üç çocuğunun annesi Beyaz Rusya’dan Katsiaryna ile Karayipler’de sahibi olduğu Princess Otel’in kumarhanesinde evlendi. Düğünde Türkiye’den gelen 150 özel davetli de yer aldı.Türkiye’de kumarhanelerin kapatılmasından sonra Karayipler’e yerleşen ünlü kumarhaneci Sudi Özkan, uzun süredir birlikte olduğu üç çocuğunun annesi Katsiaryna ile evlendi. Düğün töreni önceki gün, Özkan’ın sahibi olduğu Karayipler’deki St. Martin adasındaki Princess Otel’in kumarhanesinde gerçekleştirildi. Sudi Özkan, Türkiye’den gelen 150 özel davetliyi otelin bahçesinde karşıladı. Davetliler arasında St. Martin Valisi Franklyn Richards ve eşi de vardı.Çocukları başroldeNikah töreninin tamamı İngilizce olarak gerçekleşirken, tören sonunda Sudi Özkan ve eşi yine İngilizce olarak evlilik yemini ettiler. 65 yaşındaki Sudi Özkan’ın üç çocuğu törenin başrolündeydi. Los Angeles doğumlu olan Royal, King ve Sudi adındaki çocuklar tören boyunca anne babalarının yanından bir an olsun ayrılmadılar. Yemekleri Türkiye’den getirilen aşçılar hazırladı.Ege de sahnedeGece boyunca bir hayli neşeli gözüken Katsiaryna-Sudi Özkan çifti törenin ardından geçilen
yemek salonunda da uzun süre pistten inmediler. Çift Chico & The Gypsies grubunun müzikleriyle davetlilere adeta ÅŸov yaptılar. Davetliler arasında bulunan Ege de sahneye çıkarak ÅŸarkılarını seslendirdi. Orkidelerle süslenen düğün salonunda eÄŸlence, gece geç saatlere kadar devam etti.Damat gelini masada unuttuNikahı kıyan görevlinin konuÅŸması uzun olunca Sudi Özkan’ın sıkıntısı yüzüne yansıdı. Dostlarının tebriklerini kabul ederek yemek salonuna yürüyen Sudi Özkan gelini nikah masasında unuttu. Gelinin nikah masasında ‘Sudi gelmezse ben de gelmem’ diye nazlanması üzerine Özkan geri dönüp eÅŸini aldı.Düğün sonrası konukların casino’da eÄŸlenmeleri için 25’er dolarlık keseler halinde jeton dağıtıldı.Nikah töreninin ardından yaklaşık yarım saat süren bir havai fiÅŸek gösterisi gerçekleÅŸtirildi.Mönüyü gelin hazırladıDüğün mönüsü, gelin tarafından hazırlandı. 11 çeÅŸit yemeÄŸin konuklara ikram edildiÄŸi yemek mönüsünde, krep içinde Rus havyarından Fransız usulü havyarlı patatese, özel ördek yemeÄŸinden Parisienne stili Baltık Solomon balığına, özel sebze tabağından Rus voktası ve Fransız ‘Lemon Sorbet’ ikramına kadar her ÅŸey düşünülmüştü.Â
button