Kördüğüm 8. bölüm fragmanı şok gelişme! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 8. bölüm fragmanı şok gelişme - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 22:13

Kördüğüm 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Seyircilerin ilgiyle takip ettikleri Fox TV'nin yeni dizisi Kördüğüm 7. bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı dizide Umut ve Naz boşanmanın eşiğine gelmiştir. Şimdi gözler Kördüğüm'ün yeni bölümünde. Kördüğüm yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Haberin Devamı

Fox TV'nin sevilerek izlenen yeni dizisi Kördüğüm bu akşam son bölümüyle ekrana geldi. İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy ve Naz Elmas gibi usta oyuncuların rol aldıkları Kördüğüm dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Kördüğüm 8. bölümünde neler yaşanacak?, Ali Nejat'ın yerli otomobil girişimi engellenecek mi?

25 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kördüğüm 8. bölümünde merak edilen tüm sorular yanıt bulacak. Peki; Kördüğüm 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

KÖRDÜĞÜM 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KÖRDÜĞÜM 7. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

18 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan Kördüğüm 7. bölümünde; Naz, uğradığı ihanet hakkında Umut'la yüzleşmeye karar vermiştir. Ancak Naz, Umut'un kendisini Ali Nejat ile birlikte gördüğünden habersizdir. Umut'un suçlamaları karşısında yıkılan Naz bu yetmezmiş gibi medyada çıkan haberler yüzünden içinde çıkılmaz bir karamsarlığa düşmüştür. Umut ise Naz'a ayrılmak istediğini söyler.

Haberin Devamı

Naz, Umut'a borcunu ödemek zorundadır. Bunun için Kenan ile buluşmuştur. Ancak bu buluşma hem Umut hem de Kenan açısından iyi olmamıştır.

Tarık Bey, Ali Nejat'ın yerli otomobil girişimi engellemek için yeniden şirketin başına geçmiş ve ilk icraatında başarılı olmuştur. Fakat Ali Nejat'ı yerli otomobil sevdasında vazgeçirmek o kadar da kolay olmayacaktır.

Ali Nejat, Neslihan'ı evine davet etmiştir. Ancak Naz, Ali Nejay ile konuşmak için eve gelmiştir. Kapıyı ise Neslihan açmıştır.

KÖRDÜĞÜM OYUNCU KADROSU

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Kördüğüm 8. yeni bölümüyle 25 Şubat Perşembe akşamı, saat 20:00’de FOX'ta!

BAKMADAN GEÇME!