Kördüğüm dizisi 6. bölümünde romantik gelişme! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm dizisi 6. bölümünde romantik gelişme - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 16:19

Bu akşam 6. Bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan ekranların yeni fenomen dizisi Kördüğüm için heyecanlı bekleyiş sürerken yeni bölümde muhteşem bir tanıtım filmi geldi. Sabırsızlıkla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. İşte yeni bölümde yaşanacaklar…

Haberin Devamı

Bu akşam seyircisi ile 6. randevusuna çıkacak olan Kördüğüm dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak?

Endemol Türkiye ve Endemol İtalya'nın yapımcılığında, Gökçen Usta ve Deniz Yorulmazer’in ise yönetmenliğinde hayata geçirilen yeni projelerden Kördüğüm dizisinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy yer alıyor.

Yayın hayatına başladığı günden beri reyting sıralamalarında zirvede yer alan ve her hafta büyük merakla izlenen Kördüğüm bu akşam 6. bölümü ile saat 20:00’da Fox Tv ekranlarında. Sakın kaçırmayın!

KÖRDÜĞÜM 6. BÖLÜM FRAGMANI

Kördüğüm 6. bölüm gelişmeleri

Heyecanı bir an olsun eksik olmadığı dizinin yeni bölümü büyük merak konusu olurken izleyiciler romantik sahnelere tanık olacak.

Haberin Devamı

Nejat ile Naz arasında sıcak yakınlaşma başlıyor. Arabada ikisini gören Umut, gördükleri karşısında büyük şok yaşar. Hem kıskançlık duyar hem de büyük hayal kırıklığına düşer.

Karas Holding’in yerli otomobil yapma projesini onayladığı haberini alanı Umut, Ali Nejat’ın ofisine gider.

Ali Nejat’tan intikamını onun geçmişi üzerinden alan Umut, hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır. Ali Nejat, kendisinden intikam almaya çalışan Umut’u geleceği ile tehdit eder.

Umut’un kendisini aldattığını öğrenen Naz ise çok kritik bir kararın eşiğindedir. Neslihan, Naz’ı kıskanmaya başlamıştır.

Feyza, Kaan’ı kedi oğlu zanneder ve gün geçtikçe ona daha da fazla bağlanmaya başlar. Ali Nejat ve Naz ise yaşananlardan dolayı birbirlerine daha da yakınlaşmaya başlamışlardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!