Kördüğüm 10. yeni bölüm fragmanları Kaan kaçtı mı kaçırıldı mı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 10. yeni bölüm fragmanları Kaan kaçtı mı kaçırıldı mı - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 16:11

Ekranların yeni fenomen dizisi Kördüğüm 10. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Sabırsızlıkla beklenen dizinin yeni bölümünde Kaan’ın köşkten ayrılması ortalığı birbirine katıyor. Ali Nejat, ilk kez Naz’a olan duygularını söylüyor. Kördüğüm 10. bölüm fragmanı ve yaşanacak gelişmeler haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un bulunduğu Kördüğüm dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 10. bölümünde şok gelişme yaşanıyor.

Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Kördüğüm’de bu hafta yine sular durulmuyor. Heyecanlı, entrikalı olayları ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek olan dizinin 10. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni bölümde Kaan’ın köşkü terk etmesi ortalığı birbirine katarken, Ali Nejat, tüm bu olanlardan Naz’ı sorumlu tutuyor.

Kördüğüm 10. Bölüm 2. Fragmanı

Kördüğüm 10. Bölümünde Kaan kayboluyor!

Naz’a olan duygularını itiraf eden Ali Nejat, hayatında ilk kez birine bu kadar yakındır. Ali Nejat’ın hislerini açıklamasının ardından Naz, Umut’tan hamile olduğunu Ali Nejat’a söyler.

Rahatsızlığı nedeniyle öfkesini kontrol edemeyen Umut, Genco’dan yeden anahtarı alarak gizlice Naz’ın evine girer. Umut'u kurtarmak isteyen Naz’ın başı iyice belaya girmiştir. Kaan’ın kaçırılmasından Naz’ı sorumlu tutan Feyza, Ali Nejat’ın yanında Naz’a Kaan’ın başına gelenlerden hesap sorar.

Haberin Devamı

Tarık Bey ile Ali Nejat arasındaki konuşmayı duyan Kaan’ın etkilenmemesi için Feyza, Kaan ile birlikte köşkten ayrılır. Yaşadığı olaylardan dolayı dengesi şaşan Feyza’nın davranışları hiç normal değildi. Kendine geldiğinde büyük bir şokla karşılaşır. Kaan ortada yoktur. Umut’tan intikam almak isteyen Kenan, Naz ve Kaan’ı kaçırır.

Kördüğüm 10. Bölüm 1. Fragmanı

Hayatta tek gayesi sevdiğinin yanında mutlu bir hayat sürmek olan iş adamı Ali Nejat, Kaan’ın kaçırılması ile büyük sarsıntı yaşar. Nefes kesen muhteşem yeni bölümü ile Kördüğüm bu akşam saat 20:00’da Fox Tv’de sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!