‘Komik Kız’ ölümden döndü

Güncelleme Tarihi:

‘Komik Kız’ ölümden döndü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2005 01:10

Bir süre önce kolon kanseri kuşkusuyla ameliyata alınan Barbra Streisand, kendisini bir saniye bile yalnız bırakmayan eşi James Brolin sayesinde hayata döndü. Kanserden kıl payı kurtulan sanatçı, eşinin desteğiyle ölüm korkusunu da yenerken, karı-koca şimdi ikinci balayını yaşıyor.

Buğulu sesiyle yorumladığı şarkılarla hafızalara kazınan Barbra Streisand, çok başarılı ve Oscar ödüllü bir sinema sanatçısı olmasının da etkisiyle, yıllarca öfke krizleri ve inanılmaz kaprisleriyle tanındı. Ancak ünlü yıldızın bu özellikleri artık geçmişte kaldı.

Onu yıllardan beri tanıyanlar, Barbra Streisand’daki değişikliğe inanmakta zorluk çekiyorlar. O kaprisli, kavgacı kadının yerinde yeller esiyor. Barbra Streisand artık mutlu, uysal ve ılımlı bir kadın. Kamera karşısında çok farklı kişilikler sergilese de, gerçek yaşamında Barbra Streisand inanılmaz bir değişim yaşadı.

AŞK ONUN HAYATINI TAMAMEN DEĞİŞTİRDİ

‘Kurt nasıl kuzu olur?’ diyeceksiniz. Bu sorunun cevabı, Barbra Streisand’ın eşi James Brolin’in aşkında gizli. Bir zamanların ünlü TV oyuncusu James Brolin, Barbra Streisand’ın hayatına girdiği günden itibaren, yıldızın bazı huylarını değiştirmeyi görev edindi. Sevdiği kadının mutlu olması için her fedakarlığı göze aldı.

Ayrıca Barbra Streisand’ın değişimi öyle bir iki günde gerçekleşmedi. Karı-kocanın umumi yerlerdeki kavgaları dillere destan oldu. Aradan biraz daha zaman geçtikten sonra ise Barbra Streisand’ın sesi soluğu kesildi. Yıldız artık stüdyolara da pek sık uğramıyordu. Kocası James Brolin ile Malibu’daki evinde sakin bir hayat sürmek ona yetiyordu.

KANSER OLMADIĞI MÜJDELENDİ

Eşinin aşkı sayesinde hayata daha sıkı bağlandığını ve büyük bir değişim yaşadığını kabul eden Barbra Streisand, günlerini nasıl geçirdiklerini ise şöyle anlatıyor:

‘Geceleri pek dışarı çıkmıyoruz. Sabahları ise geç saatlere kadar uyumayı ikimiz de seviyoruz. Sonra sabahlıklarımızla mutfağa inip, karnımızı doyuruyoruz. Birlikte film izliyoruz, ben birşeyler yazıyorum ya da resim yapıyorum. İşte günlerimizi böyle tembellik yaparak geçiriyoruz.’

Tam herşeyin yoluna girdiği bir sırada Barbra Streisand’ın kolon kanseri şüphesiyle hastaneye yatırılması ise bu sakin ve mutlu çiftin hayatını bir anda değiştiriverdi. James Brolin, hastanede karısını hiç yalnız bırakmadı. Ona elinden geldiğince moral verdi. Ameliyattan sonra yıldıza kanser olmadığı müjdelenince, Barbra sevinç içinde kocasına sarıldı. Brolin çifti, böylelikle huzur dolu günlerine geri döndü.

Yıldızlar geçidi

‘Funny Girl/Komik Kız’ isimli müzikalde sergilediği performansla Oscar alan Barbra Streisand, yirmi yıl aradan sonra bir komedi filminde rol aldı. Dustin Hoffman ve Robert De Niro gibi ünlü oyuncuların da rol aldığı bu film, Streisand için büyük önem taşıyor. Ünlü yıldız, ‘Kendimizi emekliye ayırmaya hiç niyetimiz yok’ diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!