Seda Akgül Avram Habib’le evleniyor!

Güncelleme Tarihi:

Seda Akgül Avram Habib’le evleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 10:59

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’un sunuculuğunu yapan Seda Akgül, şimdi kendi evliliği için gün saymaya başladı. Seda Akgül yaklaşık 1,5 yıldır beraber olduğu Avram Habib’le nikah masasına oturacak.

Haberin Devamı

Güzel sunucu Seda Akgül Alaçatı'da tanıştığı ve bir buçuk yıldır birlikte olduğu sevgilisi Avram Habib ile nikah masasına oturacak. Nikahın, önümüzdeki Pazartesi günü Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar tarafından kıyılacağı söyleniyor.

Sunucu Seda Akgül, geçtiğimiz günlerde bir röportajında yumurtalarını dondurduğu konusundaki sorulara, "Beni hamile bırakmak isteyecek veya evlenmek isteyecek birçok erkek olduğuna inanıyorum. Zaten illa çocuğum olsun diye dondurmadım. Erkeklerin '80 yaşında da evlenirim baba olurum' diye bir havaları var ya, madem tıp bana da 80 yaşında anne olma imkânı veriyor benim de soyum üresin istedim.” diye cevap vermişti.

Seda Akgül Avram Habib’le evleniyor

Haberin Devamı

Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül, 17 Haziran 1971 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Uzun yıllar haber spikerliği yaptıktan sonra Kanal D'de bir izdivaç programının sunuculuğunu yapmaya başladı. Şu an hala daha Kısmetse Olur isimli izdivaç programının sunuculuğunu yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!