Kısmetse Olur 28 Şubat kim elendi? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 28 Şubat kim elendi - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 13:56

Kısmetse Olur 21. haftanın finali bölümünde dram üstüne dram yaşandı. 28 Şubat Kısmetse Olur finalinde elenen isim herkesi gözyaşlarına boğdu. Seda Akgül'ün hayatımın en zor final gecesi dediği Kısmetse Olur 21. hafta finalinde kim elendi? 10 bin liralık ödülün sahibi kim oldu? İşte; Kısmetse Olur 21. haftanın finali detayları.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un 28 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek olan 21. haftanın finali bölümünde inanılmaz anlar yaşandı. Programın her hafta yayınlanan haftanın finali bölümünde heyecanlı anlar yaşandı. Ancak, bu hafta durum daha karışıktı. Adrenalin ve gözyaşı dolu bir haftanın finali bölümü ekranlara gelecek. Programın sunuculuğunu yapan Seda Akgül bile, “En zor finalimi yaşıyorum.” diyor. Kısmetse Olur'un bu haftaki final bölümü kaçırılacak gibi değil. Belli ki, Kısmetse Olur, bu Pazar akşamı izleyicileri ekranları başına kilitleyecek.

Kısmetse Olur 21.Haftanın Finalinde eve veda eden isim herkesi gözyaşlarına boğdu! Kısmetse Olur evinde ilk kez büyük bir dram yaşandı!

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtını veren eleme gecesi 28 Şubat Pazar günü Kanal D ekranında izleyici ile buluştu. Saat 22.15'te başlayan Kısmetse Olur eleme gecesinde Erdem Dalfidan elendi.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 28 Şubat kim elendi - izle

ERDEM DALFİDAN KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde uzun süredir bulunan damat adayı Erdem Dalfidan izleyicinin İşte Benim Stilim'den tanıdığı Çiğdem Çelik'in yeğeni.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm bölümü mezunu olan Erdem Dalfidan, 27 yaşında. Meslek hanesinde işletmeci yazan Erdem, Bursalı. Halen Bursa'da ikamet eden Erdel Dalfidan 1.86 boyunda ve balık burcundan.

Kısmetse Olur'da bomba gibi bir itiraf var. Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Ayça, öyle bir itirafta bulundu ki tüm adayların ağızları açık kaldı. Ayça: “Ben Adnan'a aşık oldu.” dedi. Ayça'nın bu itirafı Ceyda ve Adnan dahil tüm adayların şaşkınlık yaşamasına sebep oldu. İtiraf sonrası Kısmetse Olur karıştı. Adaylar birbirlerine girdi. İtiraf sonrası yaşanan gerginlikler Pazar akşamı tüm detayları ile öğrenilecek.

Kısmetse Olur 21.Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur'un en kritik final gecesi yaşanıyor, tüm yarışmacıları gözyaşlarına boğuluyor!

Kısmetse Olur'da her hafta yapılan haftanın finali yayını ile eve bir aday veda ediyor. Programın geçen hafta yapılan haftanın finalinde eve veda eden isim, Bedirhan olmuştu. Bedirhan, eve gireli daha bir hafta olmuşken elendi. Melis ile yakınlaşmaya çalışan Bedirhan, beklediği karşılığı bulamadı ve aşk yaşayamadan eve ve evlilik hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da bu hafta yine her hafta olduğu gibi evdeki gelin ve damat adaylarının yapacağı oylama sonucunda eve veda eden isim belli olacak. Adaylar, Kısmetse Olur'dan gitmesini istedikleri isimler yazacaklar. Sunucu Seda Akgül, yazılan isimleri tek tek açarak eve veda edecek ismi açıklayacak. Bakalım Kısmetse Olur'a bu hafta veda edecek olan isim kim olacak. Kısmetse Olur adayları evden en çok kimin gitmesini isteyecekler.

Bunun yanı sıra haftanın birincisi olan Adnan ve Melis'ten hangisi 10 bin liralık ödülün sahibi olacağı belli olacak.

Acaba, bu hafta ödülü kim hak edecek? Melis mi, yoksa Adnan mı? Tüm merak ettiklerimizin cevaplarını Kısmetse Olur'un 28 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak olan 21. haftanın finali bölümünde öğreneceğiz.

BAKMADAN GEÇME!