Kısmetse Olur'da bugün neler olacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bugün neler olacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 10:22

Kısmsetse Olur 17 Mart bölümü olan Kısmetse Olur 125. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen izdivaç programı Kısmetse Olur’un bugün yayınlanacak olan bölümünde neler olacak? Kısmetse Olur’da bugün yine sular bulanıyor. Kavgalar, heyecanlar, ayrılıklar, mutluluklar, yeni ilişkiler, Kısmetse Olur’da bugün hepsi bir arada yaşanıyor. İşte detaylar.

Haberin Devamı

17 Mart Kısmetse Olur 125. bölüm fragmanı haberimizde. Kanal D'nin en sevilen izdivaç, evlilik ve reality şov programı Kısmetse Olur'da bugün neler yaşanacak? merak konusu. İşte; Kısmetse Olur 17 Mart detayları.

Kısmetse Olur’da bugün HazEm aşkında çatırdamalar duyuluyor. Kısmetse Olur’un düzeyli ilişkileri ile dikkat çeken çifti Hazal ve Emre, bugün şiddetli bir tartışma yaşıyorlar. Emre, Hazal’ın davranışlarından rahatsız oluyor ve “Bana baskınlık kurmaya çalışma en sevmediğim şeylerden biridir. Kendi isteğinle gelmediysen gidebilirsin.” diyor. Hazal, Emre’nin bu sözlerine dayanamıyor ve “Gidiyorum o zaman.” diyor ve Emre’nin yanından ayrılıyor.

Kısmetse Olur 125.Bölüm Fragmanı

Melis ve yeni gelin adayı Cansu arasında tartışma çıkıyor!

Emre, damat adayı arkadaşları ile Hazal’la olan kavgasını değerlendirirken Adnan’dan “Hazal, ilişkide kavgayı çok seviyor.” yorumu geliyor.

Haberin Devamı

Ayça’yı ikna edip yeni bir ilişkiye başlayan Batuhan, eve yeni gelen gelin adayı Cansu için Ayça’nın yanında “Ben yeni kızdan acayip elektrik aldım.” diyor. Batuhan, bu sözlerinde ciddi mi, yoksa Ayça’yı kızdırmak için mi bunu söyledi?

Melis, yeni gelin adayı Cansu ile sonunda tartışmalara başlıyor. Melis, Cansu’ya “Çayın bitti yürü, benim asabımı bozma kalk. Beni yükseltirsen senin için sıkıntı olur.” diyor. Cansu ve Melis arasında tartışma iyice alevleniyor.

Melis, Semih’le de tartışıyor. Ancak, Semih sert çıkıyor ve “Benimle ilgilenme, algılayabiliyor musunu? Fena gerileceğim bak, muhatabına bak!” diyor. Tartışma şiddetli şekilde devam ediyor. Sonrasında gelinler evine giden Melis, Semih’ in arkasından konuşmasına dayanamıyor ve ona hesap sormaya geliyor. Melis, “Sen kim oluyorsun da benim kişilik analizimi yapıyorsun?” diye çıkışıyor. Melis ve Semih arasında sular durulacak gibi değil. Yaşanan olayların tüm detaylarını Kısmetse Olur’un bugün yayınlanacak olan bölümünde izleyeceğiz.

BAKMADAN GEÇME!