Kısmetse Olur'da bugün fanlar Ayça'yı sıkıştırıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bugün fanlar Ayçayı sıkıştırıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 10:38

Kısmetse Olur 116. bölüm fragmanı yayınlandı. 4 Mart yani bugün ekrana gelecek olan Kısmetse Olur programında fan buluşmaları devam ediyor. Fanlar bu defa da Ayça'yı sorularıyla sıkıştırıyor. Peki; Kısmetse Olur'da bugün neler yaşanacak? Tüm detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur, bugün yayınlanacak olan yeni bölümü ile yine izleyicileri ekranları başına kilitleyecek. Her gün heyecan ve adrenalinin eksik olmadığı, yeni sürprizlere he an gebe olan programda bugün yine olanlar oluyor. Şaşırtıcı gelişmeler, izleyenleri şoke edecek. Yeni aşklar, yeni sürprizler, yeni kavgalar, yeni entrikalar ile Kısmetse Olur bugün yine bomba gibi geliyor.

Adnan ve Ceyda aşkı, Ceyda’ nın eski erkek arkadaşı ile konuşmasından dolayı bitmişti. Adnan, Ceyda’ nın bu hareketinin güvensizlik oluşturduğu nedeni ile aşkına nokta koyma kararı almıştı. Ancak, bu aşk öyle bir kalemde bitecek gibi değil. Adnan ve Ceyda, bugün yine konuşuyorlar. Arkadaşları ile konuşurken “Yüreğimden o benim sevgimden üçüncü ihtarını aldı” diyen Adnan, Ceyda’ ya “Benden bir adım bekleme, ben sana yapacağım adımı attım.” diyor. Adnan ve Ceyda aşkının nereye gideceği merak konusu.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 116.Bölüm (Sürpriz Buluşma) Fragmanı

Semih’ e aşık olan iki kadın Nur ve Melis arasında sular bir türlü durulmuyor. Her fırsatta tartışan Melis ve Nur, bugün yine birbirlerine giriyorlar. Melis: “Her zaman dediğim bir şey var, bu evde sevmediğim bir insan var o da Nur.” diyor. Nur: “Kıskanıyor işte beni.” diyor. Melis ise, “Benim gibi bir kadın seni mi kıskanacak?” diyor. Melis ve Nur’ un arasındaki gerginlik bugün de devam edecek.

Ayça, Semih’ e mi aşık? Emre’ den ayrıldıkta sonra aşk konusunda pek de şanslı olmayan Ayça, şimdi de Semih’ i mi aşık oldu? Damat adaylarından Murat, “Ayça bence Semih’ e bir şeyler hissediyor.” diyor. Acaba Ayça Semih’ e gönlünü kaptırdı mı?

Kısmetse Olur’ un bugüne damgasını vuran olayı, Mehtap ve Cansel’ in kavga etmesi. Ancak, asıl olay görüldüğü gibi değil. Bahçede Cansel ve Mehtap’ ın birbirine girdiğini gören Murat ve diğer adaylar, onları ayırmak için hemen bahçeye koşuyorlar. Ancak, Murat bahçeye gelince “İyi ki doğdun Murat” sesleri yükselmeye başlıyor. Mehtap, Murat’ a sürpriz doğum günü partisi hazırlıyor. Bu sürpriz, bir süre önce noktalanan Murat ve Mehtap aşkının yeniden başlamasına mı sebep oluyor? Merak edilen her şey, Kısmetse Olur’ un bugünkü bölümünde.

BAKMADAN GEÇME!