Kısmetse Olur'da Duygu'nun gelişi olay yarattı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda Duygunun gelişi olay yarattı - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 16:43

Kanal D ekranlarında yayınlanan izdivaç programı Kısmetse Olur’da bugün büyük bir sürpriz vardı. Kısmetse Olur evine sürpriz bir isim geldi. Bu sürpriz isim kimdi? Evde gergin anlar yaşandı. Kimiler üzüldü, kimileri üzdü, kimileri mutlu oldu. İnanılmaz heyecanlı anların yaşandığı Kısmetse Olur, bugün yine izleyenleri şoke etmeyi başardı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un bugünkü sürprizi eski gelin adaylarından Duygu oldu. Duygu, Kısmetse Olur'a bugün damgasını vurdu. Ziyaret amaçlı Kısmetse Olur'a gelen Duygu, bir geldi pir geldi. Duygu'nun gelişi gelinler evinde bazı adaylar tarafından büyük bir sevinçle karşılanırken, bazıları için çok da önemli olmadı.

Duygu Kısmetse Olur'a gelir gelmez Mehtap'a sözlü olarak saldırmaya başladı. Mehtap'ın Murat'lla olan ilişkisini sert şekilde eleştiren Duygu, Mehtap'ı aşkına sahip çıkmamakla suçladı. Mehtap'a karşı çıkışları bitmek bilmeyen Duygu, Mehtap'ın kendi aşkına sahip çıkmamasının yanı sıra diğer gelin adaylarının da ilişkilerini bozduğunu onları etkilediğini söyledi.

Murat'la evlenmeyi istediğini açıkça dile getiren Duygu, bir yüzük getirdiğini ve belki de bugün ona evlenme teklifi bile edebileceğini dile getirdi. Duygu, Mehtap'la olan atışmasından sonra Melis, Ayça ve Cansel'e öğütler verdi. Ceyda, Duygu'nun göğsüne yattı ve göz yaşlarına boğuldu. Adnan için ağlayan Ceyda, teselliyi Duygu'nun kollarında buldu.

Haberin Devamı

Duygu'nun gelişi Kısmetse Olur evinde olay yarattı!

Ceyda ve Mehtap şiddetli bir tartışma yaşadılar. Ceyda, ilişkisini Mehtap'ın bozduğunu söyledi. Mehtap, bu sözleri kabul etmedi ve ikilinin arasında sesler yükseldi.

Duygu, gelinler evinden çıktı ve damatlar evine gitti. Duygu'nun gelişi damat adaylarını şoke etti. Duygu ve Murat, bahçede başbaşa konuşmaya başladılar. Murat'ın, Mehtap ve ilişkileri için söyledikleri Mehtap'ı göz yaşlarına boğdu. Murat, bu ilişkiden sanki pişman olmuş gibi konuştu. Gelinler evinden canlı olarak izlenen bu konuşmalar sonrası Mehtap'ın ağlamasına dayanamayan Cansel, Melis ve Ayça Mehtap'ı zorla damatlar evine götürmeye çalıştılar. Konuşulacak bir şey kalmadığını düşünen Mehtap gitmek istemedi. Ancak Melis, Ayça ve Cansel, Mehtap'ı kollarından tutup merdivenlerde sürükleyerek zorla götürdüler.

Kısmetse Olurda Duygunun gelişi olay yarattı - izle

Haberin Devamı

Mehtap'ı karşılarında gören Duygu ve Murat şoke oldu. Duygu, Mehtap'a yine çıkıştı. Cansel, Ayça ve Melis eve geliş sebeplerinin Murat'ın Mehtap hakkında söylediklerinin hesabını sormak olduğunu açıkladılar. Ama Duygu, sert çıktı. Duygu, “Biz bu evden Murat'la da konuştuk el ele tutup çıkacağız.” dedi. Mehtap'ın göz yaşlarını gören Murat, söylediklerinden pişmanlık duydu.

Duygu, damatlar evinde adaylar ile sohbet ederken Batuhan Duygu'ya ekrandan göründüğünden daha güzel olduğunu ve kendisine güzel bakmış olduğunu söyledi. Batuhan'ın bu iltifatlarını gelinler evinden izleyen Ayça şu an Batuhan'dan hesap bekliyor. Bakalım ilerleyen günlerde bu iltifat yeni yakınlaşmaya başlayan Ayça ve Batuhan'ı etkileyecek mi?

Haberin Devamı

Tankut'la da yakınlaşma çabası içine giren Duygu, bugüne damgasını vurdu. Adeta Kısmetse Olur evini karıştıran Duygu, eve veda etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!