Kıskananlar çatlasın

Güncelleme Tarihi:

Kıskananlar çatlasın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2010 09:40

Haberin Devamı

Kıskananlar çatlasın  

 

 

SAATLERE FRANCK MLLER İMZASI

Damas Mücevher, yeni Flagship Store’unu Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde açtı. Açılışa, İtalya’nın en ünlü mücevher evinin sahibi Giorgio Damiani ve dünyanın en komplike saatlerinin dahi yaratıcısı Franck Muller de katıldı. Muller, saatlerinin sertifikalarına imza atarak koleksiyonerleri sevindirdi.


KISKANANLAR ÇATLASIN
Ece Sükan, Vakko’nun veliahtlarından Ediz Elhadef ile flört ediyordu. Çift hakkında geçtiğimiz günlerde ayrılık dedikoduları çıktı. Ancak ikili, Cansu Dere’nin Beyoğlu’ndaki yaş günü partisine birlikte katıldı. Mutlulukları gözlerinden okunan sevgililer, dedikoduları yalanlarcasına objektiflere el ele poz verdi.

Haberin Devamı


IVANA RÜŞTÜNÜ İSPATLADI
Ivana Sert’i, Türkiye’ye modellik yapmak için geldiği ilk günlerden beri tanırım. İşadamı Yurdal Sert’le yaptığı evlilikle podyumdan sosyeteye transfer olan mankenler arasına katılmıştı. Bodrum’da giydiği mayokinilerle dikkatleri üzerine çeken Ivana Sert, Eda Taşpınar ve Deniz Berdan’ın ardından son ikoncan ilan edilmişti.

 

Tasarımcılığa soyunan Ivana Sert, ilk olarak Balizza için bir mayo-bikini koleksiyonu hazırladı. Tasarladığı bikini ve mayokinilerle “Sex and The City”nin stil danışmanı Patricia Field’ın da ilgisini çekti ve tasarımları “Sex and The City 2” filminde ünlüler tarafından giyildi.

 

Sert, son olarak 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonunu Belgrad’da gerçekleşen moda haftasında sergiledi. Anlayacağınız ikoncan olmakla yetinmeyen Ivana Sert, tasarımcı kişiliğiyle de adından çok söz ettirecek...

 

ELIE TAHARİ NAHİDE'DE

“Fason Nayt Out” partileriyle sezona damgasını vuran Nahide, görkemli bir şovla moda geceleri serisini tamamladı. “Fason Nayt Al Arabia” adlı son gösteriye tasarımcı Elie Tahari de konuk oldu. Ünlü modacı, “New York’ta bile bu düzeyde eğlenceli bir sahne olayı görmedim” dedi.

 

Haberin Devamı

AJANDA
Dünyaca ünlü DJ Phonique, yeni albümü “Kissing Stranger”ın tanıtım turnesi kapsamında İstanbul’a da uğrayacak. Phonique, bu gece The Hall’da müzik yapacak...

GECE KUŞU
Havaların aniden soğumasıyla yazlık mekanlar kapılarına kilit vururken, kışlık mekanlar da yenilenen adresleri, dekorasyonları, mönüleri ve şovlarıyla birer ikişer hizmete girmeye başladı.
Vouge yeni
yüzüyle açıldı
Uzun zamandır tadilatta olan BJK Plaza’nın en üst katındaki Vogue, kış sezonuna merhaba dedi. Levent, Rıza ve Bülent Büyükuğur kardeşler ile Berk Ekşioğlu’nun ortak olduğu Doors Group bünyesinde hizmet veren Vogue, yenilenen dekorasyon ve mönüsüyle kapılarını açarken, sosyal hayatın ünlü isimleri de açılışta hazır bulundu.
Cahide Sonku’nun
evi meyhane oldu
Türk sinemasının ilk kadın yönetmeni Cahide Sonku’nun evi, fasıl sevenlerin uğrak mekânı oldu. Gece hayatının tecrübeli işletmecileri Yavuz Coşar, Abdurrahman Kılıç ve İlgi Gövsa tarafından Pera Palas Oteli’nin karşısında açılan Mor Meyhane, saat 20.00 ile 01.00 arasında İstanbullara keyifli saatler vaat ediyor...
Big Chefs’te brunch
Ankara’da Çayyolu ve Çukurambar’ın yanı sıra İstanbul-Etiler’de hizmet veren BigChefs, dünya mutfağından örnekler sunduğu mönüsü ve kahvaltısıyla adından söz ettiriyor. Her pazar zengin brunch büfesi ile misafirlerini ağırlayan BigChefs, bol seçeneğin bir arada bulunduğu büfesiyle yine bu kışın en favori kahvaltı mekanları arasında yer alacak gibi görünüyor.

DJ UĞUR KIRIK VICI'DE

Haberin Devamı

Bursa’nın en büyük kulüplerinden Vici Eğlence Merkezi, yenilenen yüzüyle Candan Topdemir’in işletmeciliğinde sezona merhaba dedi. Mekânda bugün DJ Uğur Kirik performans sergileyecek.

NE SENİNLE NE SENSİZ

Yapımcı Pelin Akad ile işletmeci Varol Kaynar, 2001’de boşanmış, 2007’de tekrar evlenmişti. Çift tekrar yollarını ayırdı ve Varol Kaynar Asuman Krause ile yeni bir aşka yelken açtı. Akad ile Kaynar geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaydı. Objektiflere birlikte poz veren ikili, böylece dargın olmadıklarını da gösterdi...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!