Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2006 00:00

Tek başına

Bilgin Demirören’den ayrılan Ebru Yener tek başına geldiği Bodrum’da, Divan Palmira Otel’in iskelesinden denize girdi. İstanbul’daki emlakçılık işlerini yürütebilmek için yanında laptop da getiren Yener, bol bol güneşlendi.

Kaslara dikkat

Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer de Bodrum’da. Türkbükü’nde bulduğu pansiyon tarzı bir otelde kalmayı tercih eden Mithat Can, zamanını müzisyen arkadaşlarıyla beach partilerine katılarak değerlendiriyor. Sık sık su içen Mithat Can’ın dövmeli ve kaslı vücudu dikkat çekti.

Zehirlendi

Keremcem ve Gülşen, önceki akşam Silivri Çantaköy Belediyesi’nin düzenlediği konserle hayranlarıyla buluştu. Sunuculuğunu Tuğba Özay’ın üstlendiği konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gülşen, Erol Köse’yle ilgili sorulara yanıt vermek istemedi. "Basın toplantısında Erol Köse ile bütün ilişkimi kestiğime dair açıklama yaptığım andan itibaren benim hiçbir alakam kalmadı" diyen Gülşen, öğle yemeğinde yediği tavuk salatasının midesini bozduğunu dile getirdi.

Burhan Bey’in sevgilisi

"Avrupa Yakası" dizisinde canlandırdığı ’Burhan’ karakteriyle gönüllere taht kuran Engin Günaydın, sevgilisiyle kıyısında dolaşırken objektiflere yansıdı. Dizide çapkınlığıyla tanınan ancak kadınlardan pek yüz bulamayan ’İdare Müdürü Burhan’ gerçek hayatta muradına ermiş görünüyordu.

Yalnız güzel

Modacı Esin Maraşlıoğlu’nun kızı Melisa Mızraklı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Umut Elçioğlu ile yollarını ayırdıktan sonra soluğu Bodrum’da aldı. Ayrılık acısını unutmak için arkadaşlarıyla Türkbükü’nde plaj turu atan Mızraklı, yalnızlığın keyfini sürmeye çalışıyor.

Alışveriş zamanı

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ’un Bodrum günleri devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bikinili haliyle objektiflere yansıyan Altuğ, önceki gün de alışverişe çıktı. Bir takı mağazasından alışveriş yapan Altuğ, kendisini görüntüleyen gazetecilere gülümsedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!