OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 11, 2004 00:00
Şarabi’de buzlu kahveler varBeyoğlu Çiçek Pasajı’ndaki ünlü şarapevi Şarabi, yaz dolayısıyla içecek mönüsüne yeni lezzetler ekledi. Frozen kahveler, karamelli ve çikolatalı latte, vanilyalı ve çikolatalı frappe, frappaccino, Irish ve Baileys coffee ve taze meyve taneciklerinden hazırlanan çeşitli frappeler içebilirsiniz. Tel: 0212-244 46 09.Tapas, Çubuklu Hayal’de İspanyol mutfağıyla tanınan Tapas, yaz boyunca Çubuklu Hayal Kahvesi’nde hizmet veriyor. Tapas’ta 120 çeşit İspanyol mezesi (tapas), İspanya’ya özgü şaraplı kokteyl sangria, İspanyol şarapları, gazpacho, patatas bravas, paella gibi yemekler bulunuyor. Pazar hariç her gün açık. Tel: 0216-413 44 15.Adını bulunduğu semt Nişantaşı’ndan alan Niş, bu aydan itibaren geçen yaz olduğu gibi Kuruçeşme Reina’da hizmet vermeye başladı. Kışın Nişantaşı’nda düzenlenen salı akşamları, bu kez Niş Kuruçeşme’de devam edecek. Haftanın yedi günü açık olacak. Tel: 0212-258 36 27.Reasürans Pasajı’nda yeni bir mekan İstanbul Nişantaşı’nda cafe ve restoranların toplandığı Milli Reasürans Çarşısı’nda yeni bir cafe bar açıldı. Chatal’ın enfes Akdeniz mutfağı ağırlıklı mönüsü, The Marmara Bodrum’dan buraya geçen şef Dilaver Göktaş’ın elinden çıkma. Üstelik fiyatlar bu semte göre gayet makul. Her türlü içkinin bulunduğu Chatal pazar hariç her gün açık. Tel: 0212-233 17 61. İki balıkçı Emirgan’da ortak lokanta açıyorRumeli Hisarı’ndaki İskele Balıkçısı ile Bebek Balıkçı güçlerini birleştiriyor. Bu gece Emirgan’da açılan Konak isimli restoran ismi gibi bir konak görünümünde. Üç katlı mekanın bahçesinde 300 kişi
yemek yiyebiliyor. Gidip, görmek, test etmek isterseniz açılış bugün 18.00’de. Tel: 0212 223 65 00-01.Â
button