Kırgın Çiçekler 2. sezon için bir fragman daha!

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 2. sezon için bir fragman daha
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 09:59

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizilerinden Kırgın Çiçekler 2. sezon için hazır. Ekranların dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekler 2. sezon fragmanları ile ekrana kilitliyor. Kızlar yaşam savaşı veriyor. İşte Kırgın Çiçekler 2. sezon fragmanları..

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler yeni bölümleriyle Eylül'de atv'de!

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

KIRGIN ÇİÇEKLER 2. SEZON 2. FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER 2. SEZON FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Kemal kızların başının belada olduğunu anlar. Yurda giderek Meral'i tehdit eder. Kendilerini sinema filmi yapımcısı olarak tanıtan çetenin tuzağına düşen Defne, intiharın eşiğine gelir. Selin, Ekrem'in izini bularak ona yeni bir teklif yapar. Mahkemede karar günü gelir, Eylül heyecanla Kemal'in tutuklanmasını beklemektedir.

Haberin Devamı

Mahkemeye son anda sürpriz bir tanık gelerek herkesi şok eder. Kaybetmeyi kabullenemeyen Kemal, Kırgın Çiçekleri birbirinden ayırmak için son kozunu da oynar.

 

BAKMADAN GEÇME!