Kiralık Aşk 36.bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 36.bölüm izle Yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 14:19

Kiralık Aşk 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü ile seyircilerini ekran başına kilitleyen Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Cuma akşamları ekrana gelen dizi Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İzleyicilerin heyecanla bekledikleri dizinin yeni bölümünde ise neler yaşanacağı merak konusu.

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Salih Bademci’nin paylaştığı ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk yine her zaman olduğu gibi bu akşam da nefes kesti.

Heyecan dolu, bol entrikalı olayları ve aşklarıyla nefes kesen dizinin merakla beklenen 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk'ın 36. yeni bölüm fragmanını aşağıdaki görsele tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kiralık Aşk 36.bölüm izle Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kiralık Aşk 35. son bölümde neler oldu?

26 Şubat Cuma akşamı Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk 35. bölümünde; Defne, Ömer'in evinde yaşamaya devam ediyor. Bu durum Defne'nin beklediği sonuçları elde etmesini sağlıyor. Ömer ise Defne ile birlikte yaşamaktan mutludur ancak kendisinden birşeyler sakladığınında da endişe etmektedir.

Haberin Devamı

Gallo'nun gelişiyle dengeler alt üst oluyor

Fikret Gallo Türkiye'ye geri dönmüştür. Gallo'nun gelişi hem şirketteki hem de Ömer ile Defne'nin özel hayatlarındaki gidişatın dengelerini alt üst etmiştir.

Adına verilen kokteylden kaçmasına yardım ettiği için Ömer'e borçlandığını söyleyen Fikret Galo, onun kim olduğunu bilmeden aslında Passionise yadım edeceğinin de sözünü vermiş olur.

2 hafta sonunda Defne artık evine döner. Bu duruma alışmak Ömer için hiç birşey kolay olmayacaktır. İso Sadri usta için dükkan bulur. Böylece mesleğini icra etmeye devam edecektir. Hemde yeni bir çırağı vardır artık İso...

Koriş'in doğum günüdür ve ortalığı ayağa kaldırıp doğum günü partisi talep eder. Defne nin patavatsızlığı sayesinde samimiyeti ilerleyen Defne ve Fikret akşam yemek için Defne'lerde buluşurlar. Defne, Koriş için muhteşem bir parti hazırlar. Herşey ve herkes bembeyazdır. Sude'nin baskısıyla Yasemin Sinan'a hiç istemesede aralarında birşey yaşanamayacağını söyler. Hulusi bey ani bir kararla köşkü Neriman'a verir. Nihayet kendinden bile kaçan Ömer Defne'sine onu çok özlediğini itiraf eder.

Haberin Devamı

Öte yandan Sinan ve Yasemin arasındaki alevler yükselmiştir. Aşklarına engel olan şeye karşı çift mutlu olmak için ellerinden gelen herşeyi yapmaktadır.

Kiralık Aşk 36. yeni bölümü 4 Mart Cuma akşamı Star TV'de!

BAKMADAN GEÇME!