Zootropolis: Hayvanlar Şehri animasyon severlerle buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Zootropolis: Hayvanlar Şehri animasyon severlerle buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 10:12

Yaz döneminde animasyon tutkunlarıyla buluşacak olan Zootropolis: Hayvanlar Şehri'nin daha önce uluslararası fragmanı yayınlanmıştı. Filmin Türkçe dublajlı fragmanı da izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Haberin Devamı

7'den 70'e tüm sinema tutkunlarına animasyonu sevdiren Disney, eğlencesi bol Zootropolis: Hayvanlar Şehri ile sinemaseverlerin gönlünü fethetmeye geliyor. Konuşan hayvanlar Disney animasyonlarında rastlanılan öğelerin başında gelse de, Zootropolis: Hayvanlar Şehri'nde onlara ait bir şehir yaratmak bu tarz filmleri bir adım öteye taşıyor. Daha önce yayınlanan uluslararası fragmanın Türkçe dublajlı versiyonu heyecanı ikiye katlıyor.

SESLENDİRME KADROSUNDA ÖNEMLİ İSİMLER

2008 senesinde gösterime giren Bolt ve sonrasında Karmakarışık animasyonlarıyla dikkatleri üzerine çeken Byron Howard ve Rich Moore Zootropolis: Hayvanlar Şehri'nin yönetmen koltuğunda oturuyor. Kendini kanıtlama çabasına giren çaylak polis Judy Hopps'un girdiği zorlu mücadeleyi anlatan animasyonda Once Upon a Time dizisi ile parlayan Gniffer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, J.K Simmons ve Octavia Spencer gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Zootropolis: Hayvanlar Şehri animasyon severlerle buluşuyor

ZOOTROPOLİS: HAYVANLAR ŞEHRİ 10 HAZİRAN'DA SİNEMALARDA

Acemi polis memuru Judy Hopps, Zootropolis'e atanmıştır. Kendinden cüsse olarak büyük memurların içerisinde çalışmanın hiç de düşündüğü gibi kolay olmadığını görmüştür. Kendini kanıtlamak için önemli bir davayı üstlenen Hoops, geveze ve kurnaz tilki Nick Wilde ile çalışmak zorundadır.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!