Zoolander 2 filmi 15 Nisan'da vizyonda! - izle

Güncelleme Tarihi:

Zoolander 2 filmi 15 Nisanda vizyonda - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 13:16

Ben Stiller’ın yönetmen ve senarist olarak kameranın arkasında yerini aldığı film ile 2001 tarihli Zoolander filmi 13 yıl aradan sonra yeniden perdeye konuk oluyor. Bu muhteşem komedi filmi 15 Nisan’da ülkemizde seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Zoolander’ın ilk filminde Derek (Ben Stiller) VH1 tarafından birçok kez yılın modeli seçilmiş bir erkek modeli canlandırıyordu. Fakat Derek’in en yakın arkadaşının kaybolması, babasının ondan hayal kırıklığı ie bahsetmesi ve modellik işinden kovulması ile Derek’in hayatı alt üst oluyordu.

Modelimiz Derek, bu defa Hansel ile birlikte farklı markaların yüzü olmaya soyunarak yepyeni bir rekabetin alevini harlamanın peşindeler. Fakat rakip firmalarının reklam yüzü olan ikili, bu defa gönülsüz bir rekabetin kucağına düşerler.

Zoolander 2 fragmanı

 

Başroller Stiller’a ve Wilson’a filmde Kristen Wiig, Olivia Munn, Will Ferrell, Penélope Cruz, Christine Taylor, Fred Armisen, Billy Zane ve Kanye West gibi isimler eşlik edecek. Film 15 Nisan 2016 tarihinde ülkemizde gösterime giriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!