Yurdum insanının 14 Şubat Sevgililer Günü yorumu güldürüyor

Güncelleme Tarihi:

Yurdum insanının 14 Şubat Sevgililer Günü yorumu güldürüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2015 13:57

Biraz nostaljiye ne dersiniz? Ama öyle çok uzaklara gitmeye gerek yok. Bundan bir kaç yıl önce Sarı Mikrofon'un hazırladığı röportaj bugün, sosyal medyada en çok paylaşılan videolardan biri oldu. Sokaktaki vatandaş sevgililer günü hakkında ne düşünüyor? Şimdiye kadar aldığı en romantik hediye ne ve nasıl kutluyor? İşte bütün bu soruların gülümseten cevapları...

Haberin Devamı

14 Şubat, her yıl pek çok ülkede "Sevgililer Günü" olarak kutlanıyor. Bu özel günü pek çok çift aşklarını alevlendirebilecekleri ve ayrı bir önemi olan bir gün gözüyle bakıyorlar.

İşte sokaktaki vatandaşın "Şimdiye kadar satın aldığınız en romantik hediye neydi?", "Dünyadaki tüm sevgililere nasıl bir mesaj vermek istersiniz?" gibi sorulara verdiği birbirinden ilginç yanıtlar. Sarı Mikrofon'un, Hatay'ın Hassa ilçesine bağli Ardıçlı beldesinde 2012 yılında hazırladığı röportaj izleyenleri gülümsetiyor.

Haberin Devamı

İLK SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ

Modern anlamda ki Sevgililer Günü 14 Şubat 1800 yıllarında Amerika'lı Esther Howland'ın ilk Sevgililer Günü kartını yollamasıyla başladı ve bu Sevgililer Günü hediyesinin yollanması pek çok insana yayılarak toplumsal bir olay haline geldi. Bunun sonucunda Sevgililer Günü gittikçe ticarileşerek Sevgililer Günü ticari getirisi fazla olan günlerden biri olarak yerleşti.

BAKMADAN GEÇME!