Vikings 4. sezon 6. yeni bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Vikings 4. sezon 6. yeni bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 12:52

History'nin en popüler yapımlarından biri olan Vikings'ten iki güzel haber geldi. İlk güzel haber Vikings, beşinci sezon onayını aldı. İkinci güzel haber ise The Tudors'un yıldızı Jonathan Rhys Meyers dizi kadrosuna katıldı. Öte yandan Vikings 4. sezon 6. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Vikings 4. sezon 6. bölüm fragmanı haberimizde. Vikings'in başarısı hakkında konuşan History başkanı Jana Bennett "Harika bir senaryo, uzun süren tarihi araştırmalar ve yetenekli bir ekip bir araya gelince televizyonların en dikkat çeken dramalarından biri yaratılmış oldu." dedi. Vikings'in beşinci sezon çekimlerine bu yaz başlanacak.

Vikings 4. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen Vikings 4. sezon 6. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Tarihsel drama türündeki dizinin yeni bölümünde tansiyon yükseliyor. Vikings 4. sezon 6. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Vikings 4. sezon gelişmeleri

Lagertha ve Ragnar Lodbrok'un oğlu Bjorn'u öldürmesi için Kral Horik'in oğlu birini tuttu. Kattegat'tan ayrılan Bjorn kış şartlarında avlanırken, kendisini öldürmesi için gönderilen dağ adamını yakalar ve ağaca bağlado. Yüzü yaralanan Bjorn, Kral Horik'in yüzüğünü buldu ve adamı kimin gönderdiğini öğrenmeye çalıştı.Lagertha ve Ragnar Lodbrok'un oğlu Bjorn'u öldürmesi için Kral Horik'in oğlu birini tuttu. Kattegat'tan ayrılan Bjorn kış şartlarında avlanırken, kendisini öldürmesi için gönderilen dağ adamını yakaladı ve ağaca bağladı. Yüzü yaralanan Bjorn, Kral Horik'in yüzüğünü bulur ve adamı kimin gönderdiğini öğrenmeye çalıştı.Kraliçe oğlu Ivar'ı Floki'ye getirir ve Ivar'a tanrılarla ilgili bildiği her şeyi öğretmesini ve Hristiyan tanrıdan nefret etmesi için elinden geleni yapmasını istedi. Onu her gün Floki'ye getireceğini söyleyen kraliçe, Ivar'ı bir Viking savaşçısı gibi yetiştirmesini söyledi.

Haberin Devamı

Vikings 4. sezon 6. yeni bölüm fragmanı yayında - izle

Jonathan Rhys Meyers kimdir?

1994'te A Man of No Importance isimli filmde kısa bir rolü vardı. İlk başrolünü 1996 yılı yapımı bağımsız bir film olan Disappearance of Finbar da oynadı. 1996'da İrlanda'nın tarihi kahramanlarından Michael Collins'i anlatan Neil Jordan'ın yönettiği aynı adlı filmde Collins'in katilini oynadı. Asıl büyük çıkışını glam devi David Bowie'den esinlenen Brian Slade karakterini canlandırdığı Velvet Goldmine ile yaptı. Ayrıca bu filmdeki bazı şarkıları kendisi seslendirdi. BBC nin kült mertebesine ulaşan fantastik dizisi Gormenhgasttaki sadist ve kötü ruhlu aşçı Skeerpike ile kariyerini sağlamlaştırdı. CBS in mini dizisi Elvis ile 2006 da En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre kazandı. Showtime'ın yeni dizisi The Tudors'da VIII. Henry rolünde oynadı. The Tudors ile tekrar Altın Küre'ye aday oldu. 2006 kış ve 2007 bahar koleksiyonlarında Versace erkek kreasyonlarının ve 2007 de ise Hugo Boss'un reklam yüzü oldu.

BAKMADAN GEÇME!