Star Trek 26 Ağustos'ta vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Star Trek 26 Ağustosta vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 14:20

Bilim kurgu yapımlarının en başarılı örneklerinden biri olarak milyonlarca izleyiciyi kendine bağlayan Star Trek serisinin yeni filmi ‘Star Trek Sonsuzluk’ 26 Ağustos 2016 tarihinde Türkiye’de vizyona girecek.

Haberin Devamı

Dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise, efsanevi bilim kurgu yapımı Star Trek serisinin, merakla beklenen ve 26 Ağustos’ta vizyona girecek olan yeni filmi Star Trek Sonsuzluk için Paramount Pictures ile anlaştı. Bilim kurgu ve sinemaseverler, Enterprise (Atılgan) gemisindeki cesur mürettebatın, uzayın derinliklerindeki maceralarını, yaklaşık 50 yıldır büyük bir tutku ve heyecanla izliyor.

 

STAR TREK SONSUZLUK YENİ MACERALARLA DÖNÜYOR

Star Trek 26 Ağustosta vizyonda

 

Gene Roddenberry’nin yarattığı ve 2009’da J.J. Abrams tarafından yeniden uyarlanan, dünyaca ünlü Star Trek serisinin merakla beklenen yeni filmi "Star Trek Sonsuzluk" Justin Lin (Hızlı ve Öfkeli serisi) yönetmenliğinde geri dönüyor. Sonsuzluk’ta, Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken, mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde  kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!