Sabri Ülker’in hayat hikayesi dijitalde

Güncelleme Tarihi:

Sabri Ülker’in hayat hikayesi dijitalde
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 18:42

Türkiye’nin bisküvici dedesi, Ülker markası ve Yıldız Holding’in kurucusu Sabri Ülker’in 2014 yılında kitaplaştırılan hayat hikâyesi dijital dünyaya taşındı.

Haberin Devamı

Araştırmacı, gazeteci-yazar Hulusi Turgut tarafından kaleme alınan kitabı isteyenler www.sabriulkerinhayathikayesi.com üzerinden de okuyabilecek.

Hayat hikayesi 3 kişiyle yola çıkan bir bisküvicinin küresel listelerde dünya devleriyle yarışan global bir dev olma yolculuğunu belgelerle, fotoğraflarla ve tanıklarla anlatılıyor.

MURAT ÜLKER: MERHUM SABRİ ÜLKER ÇOK VİZYONER BİR ADAMDI
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, her zaman global olma hayalini kuran bir vizyoner olan Sabri Ülker’in, 2000 yılının Şubat ayında Ülker Dergisi'ne verdiği mesajını hatırlattı ve Ülker'in “Girmemiz kısmet olan bu yeni asırda, genç nesillerin çok daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Biz yaştakiler, gaz lambasından elektrikli, sonra elektronikli günlere geldik. Dünyamızın nice sırlarını keşfedip, Ay’a kadar çıktık. Uzaya yerleştirdiğimiz dev teleskoplar ise çok daha ötemizi görmemizi sağlıyor ve sanki yeni nesillere yepyeni hedefler gösteriyor. Demek ki, şimdi önümüzde bambaşka ufuklar var…” sözünün altını çizdi.

Haberin Devamı

Sabri Ülker’in hayat hikayesi dijitalde

Murat Ülker şöyle devam etti:
"Sevgili babam, 'Bilim ve teknik, bu yeni yüzyılda insan hayatına çok daha olumlu şeyler katacaktır. Ancak, bence önemli olan, böyle bir gelişmeyi insanın da kendi varlığında yaşatmasıdır' sözüyle 2000 yılında teknolojik gelişmelerin günümüzde alacağı duruma gönderme yapmış. Herkesin buna ayak uydurması gerektiğine inanmış. Biz de çağın gereklerini yerine getirerek hayat hikâyesini çok daha geniş bir okuyucu kitlesine ulaştırmak için dijitalleştirdik.”

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!