Radiohead ve Lollapalooza'nın öne çıkan diğer performansları burada

Güncelleme Tarihi:

Radiohead ve Lollapaloozanın öne çıkan diğer performansları burada
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2016 16:46

Radiohead, Red Hot Chili Peppers, Foals, The Last Shadow Puppets, M83 gibi grupların sahne aldığı, Chicago’da düzenlenen Lollapalooza Festivali dün itibariyle sona erdi. Festival boyunca en önemli performansları yayınlayan Red Bull TV’de Radiohead konserinin tekrarı bugün 17.35’de izlenebilecek. Hürriyet Web TV’nin yayıncı ortağı olduğu festival sezonu Bestival ile devam edecek.

Haberin Devamı

1991 yılından bu yana düzenlenen ve dünyanın en prestijli festivalleri arasında yer alan Lollapalooza Festivali 28-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında Red Bull TV ile eş zamanlı olarak Hürriyet Web TV’de canlı yayınlandı. Dört gün boyunca devam edenfestivalde Radiohead, Red Hot Chili Peppers, LCD Soundsystem, Lana Del Rey, The Last Shadow Puppets, M83, Leon Bridges, Two Door Cinema Club, Local Natives ve Foals gibi isimlerin performansları canlı izlendi. Festivalin yanlkıları süre dursun, efsane grup Radiohead’in performansının tekrarı bugün 17.35’de tekrar Red Bull TV’de izlenebilecek.

Hürriyet

Hem Radiohead’i hem de festival boyunca iz bırakan diğer performansları www.redbull.tv/lollapalooza adresinden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

FESTİVALİN ÖNE ÇIKAN PERFORMANSLARINDAN...

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!