Orman Çocuğu'ndan yeni video

Güncelleme Tarihi:

Orman Çocuğundan yeni video
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 10:23

İlkbahar döneminin beklenen filmlerinden olan çizgi roman uyarlaması The Jungle Book'un yeni içerikleri izleyicilerin karşısına çıkıyor. John Favreau'nun yönetmenliğini üstlendiği filmin TV Spot videosu yayınlandı.

Haberin Devamı

Walt Disney Pictures'ın yeni live-action projelerinden biri olan The Jungle Book vizyona girmek için gün sayıyor. Vizyona girmesine 2 ay gibi bir süre kalan filmin yeni içerikleri yayınlanmaya devam ediyor. Iron Man filminin kamera arkasına geçen Jon Favreau'nun yönetmenliğini üstlendiği The Jungle Book'un TV Spot videosu yayınlandı. 

BİLL MURRAY, BALOO THE BEAR'I SESLENDİRİYOR

Filmde Mowgli karakterini küçük oyuncu Neel Sethi canlandırırken, Ben Kingsley ve Lupita Nyongo'da oyuncu kadrosunda yer alıyor. Yaman Tilki ve Garfield gibi karakterleri seslendiren Bill Murray; Baloo the Bear'ı seslendirirken Idris Elba ve Scarlett Johansson'da filmde belli karakterleri seslendirecek. 

 

Haberin Devamı

ORMAN ÇOCUĞU FİLMİ 15 NİSAN 2016 TARİHİNDE VİZYONDA!

10 yaşındaki Neel Sethi'nin ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini de taşıyan film, ebeveynlerini  kaybeden Mowgli'nin vahşi ormanda kurtlar tarafından büyütülürken yaşadığı maceralara odaklanıyor. Mowgli'yi ormanda istemeyen tehlikeli kaplan Sheere Khan her fırsatta onu yok etmeye çalışmaktadır. Mowgli kurtuluşu, evi bildiği yeri terk etmekte bulur. Siyah panter Bagheera ve ayı Baloo önderliğinde kendini keşfettiği büyüleyici bir yol macerasına koyulurlar.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!