Masumiyet Müzesi Google’da

Güncelleme Tarihi:

Masumiyet Müzesi Google’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2015 10:51

Nobel Ödüllü Türk edebiyatçı Orhan Pamuk’un ‘Masumiyet Müzesi’ adlı romanından esinlenerek hayata geçirilen sergi, Google’ın sanal müzeler projesinde yerini aldı.

Haberin Devamı

Arama motoru Google’ın sanal müzeler projesinde yerini alan ‘Masumiyet Müzesi’ artık internet üzerinden de gezilebilecek. Google Kültür Enstitüsü projesi kapsamında panaromik olarak gezilebilecek müzeye Google arama ekranından da ulaşılabiliyor. Google arama ekranında “Orhan Pamuk'tan Masumiyet Müzesi'nde gerçek aşkı keşfedin” linkine tıklanıldığında ‘Masumiyet Müzesi’nin sanal kapıları izleyicilere açılıyor.

Masumiyet Müzesi Google’da

MASUMİYET MÜZESİ'Nİ ÇEVRİMİÇİ ZİYARET ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Google’ın online olarak müze gezme imkanı taşıyan projesinde Türkiye’den 7 müze yer alıyor. İsteyen herkes müzelere gitmeden sanal olarak ziyaret etme imkanı buluyor.

Haberin Devamı

Masumiyet Müzesi Google’da

2012 yılında açılan sanal müzede kitapta yer alan konular bulunuyor. Sanal müzede yerini alan kurgusal eserlerin tamamına yakını internet üzerinden izlenebiliyor. Müzenin nerede olduğu ve müze hakkında daha detaylı bilgilere de sanal sergi üzerinden ulaşılabiliyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!