Kurbağa Kermit meğer gerçekmiş!

Güncelleme Tarihi:

Kurbağa Kermit meğer gerçekmiş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2015 16:35

Susam Sokağı’yla televizyonumuzdan hayatımıza dalan ve çocukluğumuza renk katan Kurbağa Kermit meğer gerçekmiş! Kosta Rika’nın Talamanca dağında kurbağa türü Kermit'e olan benzerliğiyle şaşırtıyor.

Haberin Devamı

Sosyal medyada Muppet Show’dan tanıdığımız kurbağa Kermit’e benzerliğinden ötürü çok fazla ilgi gören bu yeni türün bir başka özelliği de derilerinin çok saydam olması. Bilimadamları, Brian Kubicki, Stanley Salazar ve Robert Puschendorf kurbağaya Talamanca dağının 400 ve 800 metre arasında rastladı.


Haberin Devamı

Kurbağanın neredeyse tüm iç organları gözüküyor.

Kurbağa Kermit meğer gerçekmiş

Kermit hakkında:

Gösteri dünyasında yer aldığı 60 yıl boyunca sayısız televizyon, film, sahne çalışmasına ve online çalışmaya imza attı. Bu çalışmalar arasında, Muppet’lar tarafından hazırlanan ve büyük başarı kazanan, Queen’in “Bohemian Rhapsody” (2009) ve “Ode to Joy” (2008) videoları da bulunuyor. İki video da Webby ödüllü. 2002 yılında Hollywood Şöhretler Kaldırımı’nda bir yıldızla onurlandırılan Kermit, 1979 yılında “Rainbow Connection” şarkısıyla Akademi ve Altın Küre Ödülü’ne aday gösterildi.

Haberin Devamı

Kurbağa Kermit meğer gerçekmiş

Kermit, birçok kez Macy’s Şükran Günü Geçit Töreni’nde yer aldı. 2005 yılında Kermit’e, Teksas’taki Kermit kasabasının anahtarı verildi. Long Island Üniversitesi-Southampton Koleji tarafından Amfibi Kültürü Doktorası ile onurlandırıldı. Kermit, Oxford Üniversitesi’ndeki prestijli Oxford Union’da konuşma yapan ilk amfibi hayvan oldu.

İlgili video:

KERMİT’İN SEVGİLİSİNE İSYANI

Kermit'i bilmeyeniniz yoktur. Kendisinin hiç gözükmeyen sevgilisine isyanını ve o muhteşem şarkı yorumunu izliyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!