Küçük Ağa 47. Bölüm izle yeni bölümde Mehmetcan Aybike’nin peşinde | KANAL D

Güncelleme Tarihi:

Küçük Ağa 47. Bölüm izle yeni bölümde Mehmetcan Aybike’nin peşinde | KANAL D
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 11:27

Kanal D'nin sevilen dizisi Küçük Ağa'nın 47. bölümünde neler olacak? Yönetmenliğini Türker İnanoğlu’nun, yapımcılığını ise Erler Film’in üstlendiği Küçük Ağa 24 Şubat Salı akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Yeni bölümde Sinem, barda Mari ve Ali’yi dans ederken görecek ve bu duruma çok bozulacak.

Haberin Devamı

Bülent ve Arzu ise Sinem ve Ali’nin barışması için uğraşmaktadır. Mehmetcan okulda kız arkadaşı için rakibiyle inatlaşmaktadır ve olayı düelloya çevirmeye karar verirler; fakat Mehmetcan başka bir tavır sergiler ve herkesi şaşırtır. Maho’nun Hamiyet’i ikna etme çabaları devam etmektedir.

Küçük Ağa 47. Bölüm izle yeni bölümde Mehmetcan Aybike’nin peşinde | KANAL D

KÜÇÜK AĞA'NIN 47. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Mehmet Ağa’nın Urfalı arkadaşı ise ortalığı epey karıştıracak, Esma Hanım ise bu duruma epey kırılacaktır. Mehmetcan aşık olduğu kız için boyundan büyük işlere kalkışır. Sinem’in başı beladadır ve yardımına yine Ali koşacaktır fakat durum Ali’yi oldukça sinirlendirecektir. Reklam filmi için şehir dışına çıkan Ali’nin yanında mecburen Mari vardır, Sinem’in sürpriz yapıp Ali’nin yanına gitmesi ise Ali’de şok etkisi yaratacaktır.

Haberin Devamı

KÜÇÜK AĞA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Küçük Ağa, heyecan dolu yeni bölümü ile Salı 20:00'de Kanal D’ de!

EMİR BERKE ZİNCİDİ KİMDİR?

Küçük Ağa dizisinde Mehmetcan karakterine hayat veren Emir Berke Zincidi, 4 Ekim 2005 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Babası bir modeldir ve Emir Berke'yi çok küçük yaşta ajansa kaydetmiştir. Küçük oyuncu bir çok reklam filminde rol aldıktan sonra, Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Osman karakterinin çocukluğunu canlandırmış ve bu rol ile "Yılın En iyi Çocuk Oyuncusu" ödülünü almıştır. 2013'ten beri Küçük Ağa dizisinde Mehmetcan karakterine hayat vermektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!