Kiraz Mevsimi izle 32. bölümde '14 Şubat Sevgililer Günü' sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi izle 32. bölümde 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2015 15:26

14 Şubat Sevgililer gününde yayınlanacak 32. bölüm'de Ayaz ve Öykü'yü hem romantik hem de komik maceralar bekliyor. İşte Sevgililer Günü'nde yayımlanacak Kiraz Mevsimi yeni bölümünden detaylar ve dizinin yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Fox TV'nin sevilen dizilerinden Kiraz Mevsimi 14 Şubat gününe özel bir bölüm yayınlıyor. Kiraz Mevsimi 32. bölümü Sevgililer Günü'ne özel olacak.

Bir zamanlar ülkenin birinde yakışıklı bir prens varmış ve bir prensese deli divane tutkunmuş… Bir gün kötü bir cadı bir büyü yapmış ve prenses prensi unutuvermiş. Hayatının tüm tadı kaçıvermiş. Tek başına bir hiçmiş! Sonra prensesin gülüşünü düşünmüş... Daha sonra gözlerini, sesini… Birden hayatın tüm tatları geri gelmeye başlamış. Sevgililer günü… Aşk her yerde… Ayaz, Öykü için muhteşem bir sevgililer günü kutlaması planlıyor. Masal gibi bir gün ve gece yaşayacaklardır. Gün boyu çıkan aksilikler iki aşığın planlarını aksatsa da Öykü, Ayaz’a en güzel sevgililer günü hediyesini verir.

Kiraz Mevsimi masal tadında yeni bölümüyle bu akşam 20.15’te.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi izle 32. bölümde 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizi

KİRAZ MEVSİMİ GENEL KONU:

Çocukluğunda beri en yakın dostu Burcu’nun abisi Mete’ye aşık olan Öykü ilerde bir gün başarılı bir modacı olmak istemektedir. Herkesten gizlediği aşkı Mete’yi mahalleden arkadaşı Şeyma’ya kaptırır ve hislerini kalbine gömer. Öykü komik tesadüfler sonucunda Mete’nin ortağı ayaz ile tanışır. Ayaz ukala ve çapkın bir tiptir. Birbirlerine zıt bu iki kişi kaderin kendilerine oynadığı oyunlar sonucunda her fırsatta bir araya gelir ve aralarında romantik ama bir o kadar da komik bir ilişki başlar.

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI

Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

KİRAZ MEVSİMİ 32. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 14 ŞUBAT CUMARTESİ

BAKMADAN GEÇME!