Karadayı izle 102.bölümde Feride kaza geçiriyor | ATV

Güncelleme Tarihi:

Karadayı izle 102.bölümde Feride kaza geçiriyor | ATV
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2015 16:09

Bir zamanlar Deliyürek’in esaslı çocuğu olan Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde oynadığı Karadayı 102. bölümüyle ekranlarda. Karadayı'da bu akşam yaşananlar tüm olayların seyrini değiştirecek. Çünkü Mahir sonunda aradığı Beyfendi'yi buluyor. Feride ise hayat mücadelesi verecek. Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı Karadayı dizisinin 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümü bu akşam ATV'de izlenebilecek.

Haberin Devamı

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkan iki diziden biri olan 1970 yılların İstanbul’unda geçen Karadayı 102. Bölümüyle yine iddialı. ATV'nin fenomen dizisi Karadayı bugün ekranlara geliyor. Karadayı'da bu akşam yaşananlar tüm olayların seyrini değiştirecek.

Çünkü Mahir sonunda aradığını yani Beyfendi'yi buluyor.Mahir'in karşılaşması ise herkesi şoke edecek. Feride ise hayat mücadelesi verecek. Kaza yapan Feride çocuğunu kaybedecek mi? Feride hayat mücadelesi verirken Mahir bu duruma katlanabilecek mi?

Kaza yapan Feride çocuğunu kaybedecek mi?

KARADAYI 102. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karadayı izle 102.bölümde Feride kaza geçiriyor | ATV

Haberin Devamı

KARADAYI DİZİSİ OYUNCULARI

karadayı dizisinde hangi oyuncu, kimi canlandırıyor?

Kenan İmirzalıoğlu Mahir Kara (Karadayı), Bergüzar Korel (Feride Şadoğlu), Çetin Tekindor (Nazif Kara), Erkan Avcı (Necdet Güney- Barut), Melike İpek Yalova (Ayten Güney), Rıza Kocaoğlu (Yasin Ulutaş - Kibrit), Elif Sönmez (İlknur Kara), Sarı Cemal – Sermet Yeşil, Sosyete Yusuf – FATİH AL, Vehbi Duru – Reha Özcan, Murat – Özgür Emre Yıldırım, Hüseyin Soysalan – Kütük Nail, Belgin – Funda Eryiğit.

16 Mart Pazartesi günü yayın akışı: 13.00 Kızlar ve Anneleri, 15.00 Yahşi Cazibe, 16.00 Zahide ile Yetiş Hayata, 18.45 ATV Ana Haber, 20.00 Karadayı, 23.50 Kim Milyoner Olmak İster?

BERGÜZAR KOREL’İN KARADAYI İÇİN SESLENDİRDİĞİ ŞARKI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!