Kaderimin Yazıldığı Gün izle son bölümde Kahraman çılgına döner

Güncelleme Tarihi:

Kaderimin Yazıldığı Gün izle son bölümde Kahraman çılgına döner
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2015 16:56

Başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Gürbey İleri, Metin Çekmez, Gül Onat, Goncagül Sunar, Hakan Meriçliler, Kemal Kocatürk, Berrin Arısoy, Anıl Altan, Serdar Özer, Güneş Hayat, Bülent Düzgünoğlu’nun paylaştığı dizi yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu, ve Gürbey İleri’nin başrolü paylaştığı, “Kaderimin Yazıldığı Gün” Antakya’nın en köklü ve en varlıklı ailelerinden Yörükhan’ların bir varis sahibi olmak uğruna kaderlerinin akışını değiştiren olayları anlatıyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Defne ve Kıymet’in sakladığı gerçeği öğrenen Kahraman çılgına döner. Bir tarafta annesi, diğer tarafta karısı. Kahraman ikisini de karşısına alıp, bunun hesabını sorar. “O bebeğin annesi Elif, ne demek?” Yörükhan konağında bütün taşlar yerinden oynarken, Elif annesinin bilerek hapiste tutulduğunu öğrenince kardeşi Nazlı’yla birlikte evi terk eder.

Elif’le konuşmak isteyen Kahraman ise, beklenmedik bir tepkiyle karşılaşır. Elif’in, Yörükhanlara hiçbir şekilde güveni kalmamıştır… Kahraman’a bile. Bütün bunlardan habersiz olan Ziya Bey ise, aileye veliaht gelecek olmasının sevincini yaşamaktadır.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Kadir’in Ziya ve Yakup’la ilgili olarak aldığı karar, Kahraman’ı şaşırtır. Ama her ne olursa olsun, desteğini hiçbir zaman esirgemeyecektir.

Bu arada Kahraman’ın Celal’in yanında olduğunu öğrenen Defne, son bir umutla Kahraman’ı görmeye gider. Ama, gördüğü manzara karşısında çılgına döner. Elif Kahraman’ın yanındadır. Defne’ye göre “mutlu aile” tablosu tamamlanmıştır. O sinirle ağzından telafisi mümkün olmayan bir söz çıkar. “Boşanalım.” Kahraman’ın vereceği cevap mutlu aile tablosunun geleceğini de belirleyecektir. Tamam mı, devam mı?

Kaderimin Yazıldığı Gün izle son bölümde Kahraman çılgına döner

O3 Medya imzalı Kaderimin Yazıldığı Gün’ün yönetmenliğini daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Elde Var Hayat ve Behzat Ç dizilerini yöneten Sadullah Şentürk üstleniyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Yörükhan ailesi Antakya’da buluşur. Nar hasatının ilk ürününü, herkese bolluk, bereket ve huzur getirmesi dileğiyle toplayacaklardır.

STAR TV CANLI YAYIN AKIŞI

Her şey yolunda giderken Kıymet Hanım’ın oğlu Kahraman’ı ve gelini Defne’yi kastederek söylediği “İnşallah kendi torunumuzu da görürüz…” sözü ortalığı karıştırır. Çocuk doğuramayan kadın olarak suçlanması Defne’yi çok üzer, Kahraman da bunun üzerine ailesine ağır konuşur. Bu olaydan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN - 12. BÖLÜM FRAGMANI STAR TV İZLE


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!