İsviçre- Türkiye Çocuk Şenliği 5 Mayıs’ta Schlieren’de

Güncelleme Tarihi:

İsviçre- Türkiye Çocuk Şenliği 5 Mayıs’ta Schlieren’de
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2019 16:03

‘Hacivat ve Karagöz’den ‘İbişin Maceraları’na, ‘Pixel Poi’ gösterisinden ‘Müzikli Söyleşiler’e, ebru sanatından eğitici atölyelere kadar birçok etkinlik ‘İsviçre -Türkiye Çocuk Şenliği’nde bir araya gelecek. Türk ve yabancı ailelerin çocuklarıyla eğlenceli ve eğitici bir gün geçireceği şenlik, 5 Mayıs’ta İsviçre’nin Schlieren şehrinde yapılacak.

Haberin Devamı

Etkinliğin organizasyonunu ‘İkizler Memo - Can’ dizisinde mahalle komiserini, Yabancı Sahne’nin ‘Netoçka Nezvanova’ oyununda Rus Subay’ı canlandıran oyuncu Zafer Altun ile ağabeyi Cem Altun üstleniyor. 

İsviçre- Türkiye Çocuk Şenliği 5 Mayıs’ta Schlieren’de

Şenlikte geleneksel sanatlar ile teknolojiyi harmanladıklarını anlatan Altun, “Dünyanın en eski gölge oyunlarından biri olan ‘Hacivat ve Karagöz’ ete kemiğe bürünüp canlı canlı çocuklarımızın karşısına çıkacak. Çocuklarımıza bu topraklardan kahkaha dolu bir oyun sunacaklar. ‘Müzikli Söyleşiler’ ile Türk ve yabancı bestecilerimizi tanıyacak, ‘Ritim Gösterisi’ ile eğlenceli dakikalar geçirecek, sanatın uçsuz bucaksız dünyasında çok şey öğrenecekler. ‘İllüzyon ve Jonglör Gösterisi’ büyülü bir dünyaya davet edecek. ‘Çocuklar Duymasın’ın ‘Çaycı Hüseyin’i, çocukların sevgilisi Alpaslan Özmol’un başrolünü oynadığı geleneksel çocuk oyunu ‘İbişin Maceraları’ adlı oyunla hayatları boyunca belleklerine kazınacak bir eğlenceyi yaşamış olacaklar" dedi.

BAKMADAN GEÇME!