Her ayın 3 günü sanatçılar bir arada

Güncelleme Tarihi:

Her ayın 3 günü sanatçılar bir arada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2015 14:28

Sanatçılar bir araya geliyor ve her ay eserlerini sanatseverler ile buluşturuyor. Mayıs 2014 tarihinde ilkinin düzenlendiği Her Ay Üç Gün Proje sergilerinin beşincisi 15 Mayıs’ta Semih Zeki’nin Kurtuluş’taki atölye mekanın da bu sefer “Yapı Bozumu” (Deconstruction) konsepti altında izleyiciler ile buluşuyor.

Haberin Devamı

Teknoloji ile birlikte giderek hızlanan yaşantımız, duyarlılıklardan arındırılmış ve zaman kavramının tekrarı ve kontrolsüz devamlılığıyla deformasyona uğramış ve böylesi bir sistem içerisinde bozulmaya başlamıştır.

Her ayın 3 günü sanatçılar bir arada
Her ayın 3 günü sanatçılar bir arada

Değişkenlik hayatımızın en önemli olgusu haline gelmiştir; hayatımızdaki tüm değerler birbirinin üzerine binerek çoğalmakta, kendi kendini kopyalayarak katlanarak devam etmektedir. Yeni, sürekli olarak tekrardan kendi yenisi oluşturarak bölünerek üreme sürecini sonsuz kılar. Değer kavramı zaman zaman fark edilse de, bu anlık farkındalık içinde kısa bir süre sonra yok olmaktadır ve bu durum sanat için de geçerlidir. İşte bu çıkış noktası ile kurgulanan Her Ay Üç Gün sergilerinin beşincisi “Yapı Bozum” (Deconstruction) konseptiyle, Resim, Heykel ve Video gibi farklı disiplinleri de bir araya getirerek, Güneş Acur, Seren Ceren Asyalı, Umut Demirelli, Serdar Kaynak, Serdal Kesgin, Ahmet Özparlak, Derya Özparlak, Pınar Partanaz, Hüseyin Rüstemoğlu, Erkan Yaprakkıran ve Semih Zeki’nin eserlerini sanat izleyicisi ile buluşturacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!