Hayko Cepkin son parasıyla Cengiz Kurtoğlu konserine bilet almış

Güncelleme Tarihi:

Hayko Cepkin son parasıyla Cengiz Kurtoğlu konserine bilet almış
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2015 11:50

Okan Bayülgen’in sevilen programı Dada Dandinista’da bu hafta Cengiz Kurtoğlu ve Hayko Cepkin vardı. İki sanatçının birbirleriyle ilk kez karşılaştığı programda aralarında geçen konuşmalar bütün stüdyoyu sessizliğe boğdu. Cengiz Kurtoğlu, “Hayko'yu kardeşim ilan ettim” dedi.

Haberin Devamı

Dada Dandinista’nın 4 Nisan akşamı yayınlanan son bölümünde konuklar Hayko Cepkin ve Cengiz Kurtoğlu arasında yaşanan diyaloglar öne çıktı. Cengiz Kurtoğlu’nun “Hayko ne diyorsa odur…” diye başlayan konuşması Hayko Cepkin’le ilgili açıklamasıyla devam etti.

"EN SON PARASIYLA EKMEK ALMASI GEREKİYORMUŞ AMA..."

Hayko Cepkin'in yıllar önce verdiği özel bir röportajda son parasıyla ekmek almak yerine kendi konserine bilet aldığını okuyan Cengiz Kurtoğlu bu olaydan çok etkilendiğini ve Hayko Cepkin’i kardeşi ilan ettiğini açıkladı. Cengiz Kurtoğlu o zamandan beri Hayko Cepkin’in yaptığı bütün işleri de takip ettiğini sözlerine ekledi.

Hayko Cepkin bu sözler karşısında, Cengiz Kurtoğlu şarkılarını çok fazla dinlediğini ve ondan bu sözleri duymaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

BAKMADAN GEÇME!