Geçtiğimiz sezon, ekranda hangi anları unutulmaz kıldı?

Güncelleme Tarihi:

Geçtiğimiz sezon, ekranda hangi anları unutulmaz kıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 16:04

Kış ekranı büyük starların dizilerde boy göstermediği ve genelini daha mütevazı işlerin oluşturduğu bir sezonu geride bıraktı. Aralarından çok sevdiğimiz ve yeni sezonda da izlemeyi tercih ettiğimiz işler oldu, Eylül ayında görüşmek üzere vedalaştık. Peki koskoca bir sezondan aklımızda neler kaldı? Zaman tüneline girelim ve geride neler bırakmışız bir bakalım!

Haberin Devamı

1- HAYAT ŞARKISI

Geçtiğimiz sezon, ekranda hangi anları unutulmaz kıldı

Hayat Şarkısı sessiz sedasız hayatımıza girdi ama hayatımıza girdiği andan itibaren etkisinden çıkamadık. Hülya’nın hayat mücadelesinde onun yanıbaşında olmak istedik… İçine düştüğü zorlu durumların hiçbirinde endişelenmedik, çünkü Hülya’nın zekası her sorunu çözebilecek kadar kıvraktı. İlk andan itibaren hayatını adım adım kurmasını hayranlıkla izledik. Kerim’in yavaş yavaş Hülya’ya aşık olmasını, Mehmet’i de yanına alarak ailesini ilmek ilmek işlemesini ve karşısına çıkmaya çalışan herkesi bir şekilde alaşağı etmesini gözlerimizde ışıklarla izledik! En sonunda Hülya için de zor bir an geldi. Sezon finaline geldiğimizde Hülya’nın ilmek ilmek işlediği her şeyi kaybetmenin eşiğine gelmesiyle birlikte biz de ilk defa onun için endişelendiğimizi fark ettik. “Hülya bir yolunu bulur,” desek de kalbimizin çarpıntısına engel olamadık.

 

Haberin Devamı

2- ARKA SOKAKLAR

Geçtiğimiz sezon, ekranda hangi anları unutulmaz kıldı

Yılların eskitemediği aile hikayeleri ve dostluklarıyla her zaman kalbimizdeki yerini sağlam tutan Arka Sokaklar’da bu sezon hayli hareketli geçti. Hareketli geçmesinden öte haftalarca bizleri merakta bıraktı ve gözyaşlarımız bir türlü kurumadı. Hüsnü Çoban’ın başına gelenlerden bahsediyorum elbette… Bir Jon Snow vardı akıbetini merak ettiğimiz, bir de Hüsnü Çoban! Neyse ki gözyaşlarımız sonunda dindi ve Hüsnü Çoban’ın hayata dönüşünü konfetilerle kutladık. Ama Arka Sokaklar’da aksiyon asla durulmadığı için bu sefer de Mesut Komiser’in başına gelenlerle dünya başımıza yıkıldı. Onu da atlattık derken sezonu Rıza Baba’nın hayati tehlikesi ile kapattık. “Rıza Baba ölürse dizi biter,” dedik ama kimlere veda ettik yıllar boyunca… Ya Rıza Baba da giderse?

 

Haberin Devamı

3- POYRAZ KARAYEL

Geçtiğimiz sezon, ekranda hangi anları unutulmaz kıldı

Yine bol bol acı çektiğimiz ama çektiğimiz acılara rağmen kalp dolusu kahkahalar attığımız anlar yaşadık. Sefer’in kendisini aşkı uğruna feda edişini izlerken gözlerimizden akan yaşlarla önümüzü göremedik, Ayşegül’ün aşkı uğruna bebeğini ve hayallerini feda edişi kalbimize öyle bir oturdu ki hayatın neresinden tutsak elimizde kalacağını düşündük. Yolun sonuna geldiğimizde ise aslında sezon boyunca yaşanan acıların sadece bir fragman olduğunu bir kez daha anladık. Kayıp üstüne kayıp yaşadık. En sonunda ise Poyraz’ın mezarı başında bulduk kendimizi… Poyraz gider mi? Poyraz giderse nasıl olur? 

 

Haberin Devamı

4- KİRALIK AŞK

Geçtiğimiz sezon, ekranda hangi anları unutulmaz kıldı

Kiralık Aşk eğlenceli dünyası ve masalsı aşk hikayesiyle hepimizi içine çekti. Zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki tahtı sallanmaz oldu. Defne ve Ömer’in yavaş yavaş birbirlerine kapılmaları, kaybetme korkuları ve aşklarında yaşadıkları büyük sınavlar derken yolun sonuna geliverdik, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Defne’nin Ömer’e söylediği yalanla başlayan hikaye, sezon finalide Defne’nin itirafı ile sonlandı. Düğünlerinin yapılacağı an Defne, vicdan azabına yenil düştü ve en başından beri yaşanan her şeyi anlattı. Ömer’den kaçmasının ve korkusunun nedenini bir bir söyledi. Şimdi Ömer’in Defne’ye karşılık ne tepki vereceğini merak ediyoruz!

 

5- KARA SEVDA

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon, ekranda hangi anları unutulmaz kıldı

Öyle bir aşk düşünün ki geçirdiği tüm zorlu sınavlara rağmen, “Bitti!” dediğin anda bile en başından ve daha büyük bir aşk olarak başlasın… Nihan ve Kemal için de aşk böyleydi işte… Birlikte savaştılar, yeri geldi birbirleriyle savaştılar ama kalplerinde büyüttükleri aşktan asla kopamadılar. En büyük sınavları ise yolun sonunda bekliyordu ikisini de… Ozan, kendisini öldürmüştü ve Nihan’ın suçlayacağı tek kişi Kemal’di. Artık affetmek ve bir şeyleri geride bırakmak daha zordu ikisi için de… Merak ettiğimiz bir sürü şey var yeni sezona dair… Kemal ve Nihan aşkı bu sınavdan da geçebilecek mi, Emir’in akıbeti ne olacak ve Zeynep’in Ozan’dan sonraki hayatı nasıl ilerleyecek? Kararlar zor, seçim bir tane!

 

Haberin Devamı

6- KIRGIN ÇİÇEKLER

Geçtiğimiz sezon, ekranda hangi anları unutulmaz kıldı

Kırgın Çiçekler’in hayattan hep mütevazı istekleri olan, mutluluğu sadece küçük anlarda arayan sevgi dolu kaplerinin üzerine çökmeyen karanlık kalmadı. Yaşadıkları acılar ve kayıplarla birlikte hepimizin yüreğinde derin yaralar açtılar. Attıkları her adım onları yeni bir felakere götürmekten başka bir işe yaramadı. Hatta en mutlu oldukları anların sonunda bile mutluluklarından daha büyük acılar yaşadılar. En sonunda ise hepsini yaşam savaşı verirken bıraktık. Kırgın Çiçekleri’miz bu cenderenin içinden kurtulabilecek mi? Yoksa hepsine olmasa da, veda ettiklerimiz olacak mı içlerinde?    

 

7- EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

Geçtiğimiz sezon, ekranda hangi anları unutulmaz kıldı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, özlediğimiz birçok şeyle birlikte geri geldiği için hayatımızın merkezine oturdu belki de… Tüm mafyatik olayların yanında bir aile hikayesi ve aşk hikayesiydi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz… Kızdığımız, küstüğümüz yerler de oldu muhakkak ama heyecanı diri tutmaları sayesinde hikayeye olan bağlılık da günden güne arttı. Meryem ve Hızır’ın ailelerini korumak için atlattıkları badireler, hiçbir şey bilmeseler de birbirlerini affetmeyi bilmeleri sayesinde korudukları aşkları dillere destandı. Yolun sonuna geldiklerinde ise aynı silahtan çıkan iki kurşunla acılar içinde bıraktık onları… Şimdi akıbetlerini merak ediyoruz!

 

8- PARAMPARÇA

Geçtiğimiz sezon, ekranda hangi anları unutulmaz kıldı

Paramparça da dramın dibine vurduğumuz, çalkantılı bir sezonla karşımızdaydı. Set arkasında yaşanan “aksiyon” bir yana, hikayenin içindeki dinamikler sürekli değişiyordu ve bu da Paramparça’nın hiçbir zaman eskimemesini sağlıyordu. “Gülseren’in vedası Paramparça’yı sallar mı?” derken yeni dahil olan karakterlerle birlikte, hikayenin daha heyecanlı bir noktaya taşındığını gördük. Bu keskin virajı çok sarsılmadan aldılar. Sezon finalinde ise hikayenin temellerinin yeniden atılacağının sinyallerini verdiler! Gelecek sezon bizleri bambaşka bir Paramparça bekliyor.

 

9- KÖRDÜĞÜM

Geçtiğimiz sezon, ekranda hangi anları unutulmaz kıldı

Ali Nejat ve Kaan’ın hikayesiyle tanıştığımız an Kördüğüm’ün ekranda bambaşka, özel bir yere sahip olacağını anlamıştık. Ali Nejat’ın yıllar sonra baba olmayı ve yeniden aşık olmayı öğrenmesi, hayalleri ve sevgisizlik içinde sevgiyi öğrenme çabası hepimizi etkiledi. Acı şeyler de yaşandı, büyük hayal kırıklıkları da, büyük öfkeler de… Ama en sonunda hep naif bir yere bağlamayı başardı. Yolun sonunda ise Ali Nejat’ın hem kalbiyle, hem de aklıyla vermesi gereken kararlar vardı. Feyza’nın hayatına son vermek istemesi ve Naz’ın gidişi, Ali Nejat’ın hayatındaki birçok şeyi temelden değiştirecek gibi duruyor!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!