Colin Firth ve Jude Law 'Genius' filminin başrollerinde

Güncelleme Tarihi:

Colin Firth ve Jude Law  Genius filminin başrollerinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 10:07

A. Scott Berg'in yazmış olduğu Genius adlı romandan aynı adla sinemaya adapte edilen film Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman ve Guy Pearce gibi isimleri bir araya getiriyor. 2016 yılında vizyona girmesi beklenen Genius filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Thomas Wolfe, Ernest Hemingway ve F. Scott Fitzgerald gibi edebiyat tarihine damga vuran yazarların hikayesini konu edinen Genius vizyona girmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda sinemanın önemli isimlerinin yer aldığı filmden ilk fragman yayınlandı.  

 

GENIUS FİLMİNDEN İLK FRAGMAN

Lionsgate ve Riverstone Pictures'ın ortaklığında çekilen filmin yapımcılığını Nik Bower üstleniyor. 66. Belin Uluslararası Film Festivali kapsamında Altın Ayı için yarışacak olan film, A Scot Berg'in yazmış olduğu "Genius" adlı kitaptann uyarlandı. Bu yıl vizyona girmeyi bekleyen film, geçimini editörlük yaparak sağlayan Maxwell Perkins ve onun yazarı Thomas Wolfe ile ilişkisini anlatıyor.

Haberin Devamı

COLIN FIRTH VE JUDE LAW BAŞROLDE!

Sherlock Holmes filmleriyle tanıdığımız Jude Law ile son olarak Kingsman: Gizli Servis filminde rol alan Colin Firth başrolleri üstleniyor. İki usta ismin yanı sıra filmde; Nicole Kidman, Dominic West, Guy Pearce ve Laura Linney gibi isimler  yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ilk yönetmenlik deneyimine imza atacak olan Michael Grandage yer alıyor. Senaryo ise John Logan tarafından kaleme alınıyor. Amerika'da 29 Temmuz'da vizyona girmesi beklenen filmin ülkemiz vizyon tarihi henüz netlik kazanmadı.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!