Bu hafta 5 yeni film vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta 5 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 16:16

Başrollerinde Keanu Reeves, Renee Zellweger ve Gugu Mbatha-Raw'ın yer aldığı "Yüce Adalet", başarılı bir savunma avukatının, babasını öldürmekten yargılanan genç müvekkilini hapisten kurtarmaya çalışmasını konu alıyor. Takeshi Nozue'nin yönettiği "Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV", bilim-kurgu ve aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Haberin Devamı

BARBIE: UZAY MACERASI 

Bu hafta 5 yeni film vizyonda

 

Andrew Tan ile Michael Goguen’in yönettiği ve İlkgül Kaya, Mert Aydın, Mustafa Dinç ile Gökhan Şimşek’in seslendirdiği Barbie: Uzay Macerası (Barbie: Starlight Adventure), 19 Ağustos 2016’da UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor. Barbie inanılmaz yeteneklere sahip olan kozmik bir prensestir. Sevimli hayvan arkadaşı Pupcorn ve Barbie, kendi gezegenlerinde dolaşmakta ve çok eğlenmektedirler. Bir gün gökyüzündeki yıldızlar eskisi gibi ışıltılı parlamamaya başlar ve galaksinin geleceği yıldızların dansı bittiği için tehlikeye girer. Barbie galaksiyi kurtarmak için görevlendirilen özel ekibe seçilir.

 

Haberin Devamı

YÜCE ADALET

Bu hafta 5 yeni film vizyonda

 

Courtney Hunt’un yönettiği ve Keanu Reeves, Renee Zellweger, Gugu Mbatha Raw ile Kenneth Chol’un oynadığı Yüce Adalet (The Whole Truth), 19 Ağustos 2016’da Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarılıyor. 17 yaşındaki Mike Lassiter, babası Boone Lassiter’ı öldürme suçuyla mahkemeye çıkarılacaktır. Mike’ı savunma görevini avukat Ramsay üstlenir. Ancak bütün işaretler Mike’ın cinayeti işlediğini gösterdiği gibi, Mike da cinayeti kendisinin işlediğini söylemek dışında tek kelime etmemektedir. Ramsay’e birlikte çalışan Janelle de gerçeğin ortaya çıkması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

 

KRALIN KILICI: FINAL FANTASY XV

Bu hafta 5 yeni film vizyonda

 

Haberin Devamı

Takeshi Nozue’nin yönettiği ve Aaron Paul, Neil Newbon, Sean Bean ile Lena Headey’in oynadığı Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV (Kingsglaive: Final Fantasy XV), 19 Ağustos 2016’da Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor. Kutsal Kristal’in evi olan Lucis krallığı, onu çalmak isteyen Niflheim imparatorluğu tarafından tehdit edilmektedir. Lucis Kralı Regis’in emrinde,  büyü gücüyle donatılmış Nyx ve seçilmiş askerlerden oluşan Kingsglaive Birliği vardır. Bu birlik Kral Regis’i ne pahasına olursa olsun korumakla görevlendirilmiştir. Niflheim İmparatorluğu ile dünyanın hakimiyeti arasında duran tek engel Kingsglaive’dir.

 

BOL ŞANS 

Haberin Devamı

Bu hafta 5 yeni film vizyonda

 

Gökhan Yılmaz’ın yönettiği ve Selim Gülgören, Burçin Abdullah, Emir Benderlioğlu ile Sarp Bozkurt’un oynadığı Bol Şans, 19 Ağustos 2016’da Mars Dağıtım dağıtımıyla Angle Production tarafından vizyona çıkarılıyor. Deniz, İstanbul’da arkadaşının barında şarkıcılık yapar ve bu hayatından gayet memnundur. Babasının ölümü üzerine doğup büyüdüğü köye gelir. Cenaze işlerini hemen halledip dönmeyi planlamaktadır; ancak hesapları Buse ile karşılaşınca sekteye uğrar. Buna bir de babasının ölümünün arkasındaki kirli oyunlar eklenince, köyde kalıp babasının işletmekte olduğu açık hava sinemasını almak ister.

 

Haberin Devamı

VİRAL 

Bu hafta 5 yeni film vizyonda

 

Henry Joost ile Ariel Schulman’ın yönettiği ve Sofia Black Delia, Analeigh Tipton, Travis Tope ile Colson Baker’in oynadığı Viral, 19 Ağustos 2016’da The Moments Entertainment dağıtımıyla Tanweer Film tarafından vizyona çıkarılıyor. Emma ve Stacey, yeni geldikleri kasabadaki hayatlarına adapte olmaya çalışmaktadırlar. Okulda öğretmen olarak çalışmaya başlayan babaları aileye yeni bir başlangıç yaptırmak istemektedir. Emma, annesinin şehir dışında olması sebebi ile ebeveynlerinin ilişkisinden endişelenirken, Stacey  erkek arkadaşı CJ ile vakit geçirmektedir. Emma’nın erkek arkadaşı Gracie gizemli bir hastalığa yakalanır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!