Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2016 10:37

Aşk Laftan Anlamaz, 2 haftalık aradan sonra kıskançlık sahneleri bol bir bölüm ile ekrana geldi. Reyting sonuçları da oldukça iyi gelen dizinin bu bölümünde neler olmuş, neler bitmiş? Beraber göz gezdirelim...

Haberin Devamı

GÜZEL BİR DOSTLUK MANZARASI!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Önceki bölümlerde yavaş yavaş güzel bir ikili olma yolunda ilerleyen Hayat ve Doruk ,bu bölümde de daha güzel olmaya başladılar. Cenk’in tacizi ve Murat’ın Didem ile odaya çıkmasından sonra mutsuz olan Hayat’ı sakinleştirme, evine götürme ve onun dertleşme görevi Doruk’un oldu. Hayat’a en başından beri “kardeşlerin iyi ve sempatik olanı” gelen Doruk, dert ortağı da oldu bir yere kadar. Gittikçe daha da güzel bir dostluk ilişkileri olacağına inanıyoruz. İzlemesi keyifli bir ikili oldular.

 

RÜYALAR GERÇEK OLSA!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Haberin Devamı

Hayat, Murat ile o kadar güzel bir gün geçirdikten sonra akşamında Murat’ın neden Didem’le olduğunu anlayamadığından oldukça melankolik bir haldeydi. Arkadaşları İpek ve Aslı’yla dertleşirken de kafasındaki soru işaretlerini çözemedi. Çözemediği gibi bilinçaltı ona oyunlar oynayarak rüyasında da Murat’ı gördü. Rüyasının başrolünde de Murat, aşk ve kıskançlık vardı. Her ne kadar rüyanın sonunda tam yakınlaştıkları sırada Murat, Cenk’e dönüşmüş ve Murat’la Didem el ele olmuş olsa da rüyasında biraz da olsa mutlu olmuştu. Aşk bacayı sardı da yaktı bile desek, abartmış olur muyuz? Asla!

 

DEPRESYON İÇİN EN GÜZEL TERAPİ; TEMİZLİK!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

"Gitti!" diye sevinirken bir yerlerden çıktı geldi yine Hayat’ın annesi Emine... Gelir gelmez de kızların eline tutuşturdu bezleri, kovaları evi bir güzel temizletti. Hayat depresyonunu yaşarken bir yandan temizliği terapi haline getirdiler. Vura vura tozlarını kaldırdığı yastıkları Murat olarak gördü mesela. O halıların sirkelerken Murat’ı dövüyormuş, ondan intikam alıyormuş gibi bir hali vardı. Bir yanda Hayat, İpek ve Aslı temizlikle kendilerini deşarj ederken, diğer yanda Azime Sultan torunları Murat ve Doruk’a işkence diye bahçe bakımı yaptırdı. 

 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Murat’ın da depresif halleri, Hayat’ı yanlış anlaması, bir yandan da babaannesinin Didem’i gerçekten gelini zannetmesi derken kafası oldukça karışıktı. İki kardeş bir yanda, üç arkadaş bir yanda erkekler ve kadınlar hakkında kendi engin deneyimleri ile karşı cinslerini oldukça gömdüler. Daha doğrusu Hayat ve Murat birbirlerini düşünerek bütün kadınları ve erkekleri gömerken Doruk, Aslı ve İpek onları dinleyip bir yandan şaşırıp bir yandan gülmekle meşgullerdi, oldukça şirin ve hoş sahnelerdi.

 

DİZİNİN İTİCİ GÜCÜ; EMİNE!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Şirin ve hoş şeyler yaşanırken itici şeyler olmuyor mu? Tabi ki oluyor! Bu bölümün yarısından çoğunda Hayat’ın annesi Emine’yi gördük. Ne komedi unsuru olarak, ne anne olarak gerçekten izlenesi bir karakter değil. Bölüm başında geldi Hayat’a kısmet aramaya başladı. Damat adaylarını sıralaması, sürekli bir kısmet arayışı, sonra Kerem’i yanlış anlaması derken o kadar çok sahnede vardı ki izleyiciyi oldukça baydı. Emine’nin anne karakteri olarak empati yapılası, sevilesi bir yanı yok maalesef. Bu zamana kadar hep Hayat’ı bir şeyleri zorlayan bir anne profili çizdi ve hiç hoş değil. Ayrıca Emine ve Fadik’in sahnelerini senaristler güldürmek için yazıyorsa da maalesef güldürmekten çok daraltıyor. Bir de bu bölümdeki kadar fazla olursa itici güç oluyor maalesef. Emine’yi azaltalım, hatta tamamen diziden gönderelim. Yanında Fadik’i de gönderebiliriz. 

 

Haberin Devamı

BAŞROLÜMÜZDE KISKANÇLIK VE TRİP VAR!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Bölüm boyunca dediğimiz gibi Hayat ve Murat arasında kıskançlık vardı. Didem’i gören Hayat her gördüğünde delirdi. Hayat’a çiçek geldiğinde Murat çıldırdı. Birbirlerine bakışlarında ikisi de gözlerinden ateş çıkararak birbirlerini vurmayı deniyorlardı. Kıskançlığın getirdiği gerginlik ve sinir ile birbirlerine sürekli trip attılar, laf sokmaya çalıştılar. Bunun yanında Çağla’yı da defalarca kazaya kurban ettiler. Çağla ikisinin siniri arasında kaldığında gülümsettiler. Kıskançlığın dışında Murat’ın sinirinin hakimiyeti altında Hayat başkaları yanında rencide de edildi. Murat, Hayat’ın tasarımların sıradan olduğu fikrine katıldığı halde tasarımcıların yanında Hayat’ı ezmeye çalıştı, ki bu sahneyi pek sevmedik açıkçası. Ne olursa olsun bir çalışanını “en sevdiğim çalışan türü önerisi olmayıp eleştirendir” diyerek ezmeye çalışmamalıydı. Ki Hayat fikrini Çağla’ya anlatırken kulak misafiri olarak duyan ve tasarımcıların yüzüne söylemesini isteyen de Murat’tı. 

 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Bunun dışında Murat’ın evindeki sahnelerde hem birbirlerini kıskanan hem trip atan bir ikili vardı. Çalışmak için Murat’ın evine giden Tuval ve Doruk, Hayat’ı da çağırdı. Uzun süre çalışan dörtlü gecenin sonunda giden Doruk ve Tuval, Murat’ın evinde uyuya kalan Hayat’a neden oldu. Uykusunda Hayat’ı izleyen ve onunla aynı evdeyken gözüne uyku girmeyen ,onu düşünen Murat’ın yanında gece uyandığında yine hisleriyle boğuşan bir Hayat vardı.

 

AZİME SARSILMAZ’IN DİDEM İLE SARSILIŞI!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Babaannenin Hayat ile ne zaman tanışacaklarını düşüne duralım, o önce Didem’le tanıştı. Gazetelerde çıkan “Murat ve Didem tekrar birleşti!” haberleriyle birlikte gelin sevinci yaşayan Azime, gelin adayıyla tanışıp onu bazı sınavlara soktu.  Bu sınavların hepsinden düşük not aldı Didem, bunun üzerine de “İyi ki ayrılmışsın, gelin olmaz, aferin oğluma!” gibi övgüler duyduk Murat’a karşı... Murat’ın bir süre başını gelin diye yemez belki, kim bilir? Ancak yeni bölüm fragmanına göre Hayat’la da sonunda tanışıyorlar. Bakalım ilk izlenim Hayat’ta nasıl olacak? Azime Didem’i yemek, çay konusunda bir sınava soktu. Hayat da bu konularda pek başarılı sayılmaz malum, Hayat’a ilk izlenimi farklı olacak gibi yine de. Bu arada Didem’i izlemek ilk bölümde ne kadar hoş olmasa da gittikçe izlemesi keyifli bir karakter oluyor. Sinsilik yapsa da tamamen kötü bir ikinci kadın değil. Bir saflığı var ve bu saflığı izlerken gülümsetiyor.

 

Haberin Devamı

AİLESEL MEVZULAR GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Murat’ın annesinin öldüğünü ve üvey annesi tarafından sevilmediğini bütün izleyenler biliyor. Bu bölüm yine üvey annenin Murat’a karşı kötü hareketlerini gördük. Oğlu Doruk’u doldurmaya çalıştığı yetmediği gibi artık hıncını direkt Murat’tan almaya çalışıyor. Murat’ı üzgün, anne eksikliğini çekerken görmek oldukça üzücü sahnelerdi. Sonrasında kardeşiyle sahnesi de duygulandırdı. Kardeş ne olursa olsun en değerli varlığı insanın hayatında, Murat bunu Doruk’a çok güzel belli etti. 

 

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Tek ailevi dram Murat’ın değildi bu bölüm... Kısacık bir an olsa da İpek’in de ailesel problemleri olduğunu öğrendik. Hayat, babası ve annesinin baskısından bunaldığını; onu dizlerinin dibinde istemelerinden yakınırken İpek’in baba sevgisinden yoksun olduğunu öğrendik. Bu ailevi meseleye ne kadar girecekler ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

 

KEREM VE İPEK YENİ BİR AİLE OLUR BELKİ?

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Kerem’in bölümlerdir İpek’in peşinde döndüğünü biliyoruz. Bu bölümde de Emine ve Fadik ile tanıştı. Aslı telaşla Kerem’i İpek’in kuzeni olarak tanıştırdı, bu durumda da Emine Kerem’i Hayat için kısmet belirledi. Bunun altından yalanlarla, hilelerle bir şekilde çıktı kızlar. Ama Kerem’in İpek’e olan aşkının bitmeyeceği, İpek’in üzerinde de baskının ters teptiği ortadayken bir İpek&Kerem konuşması şarttı artık. İpek, Kerem’i hayatından çıkarmak için gittiği buluşmadan Kerem ile sevgili olarak döndü. Daha tam olarak hisleri oturmamış olsa da Kerem’e karşı, kendine olan ilgisini seviyor ve etkileniyor. İlerleyen zamanlarda neler olacak bakalım. Son sahnede dayak yiyen Kerem’e “İlk günden rezil oldun hatununa!” demesi de hem Kerem’i hem bizi gülümsetti.

 

DOĞRULAR YAVAŞ YAVAŞ GÜN YÜZÜNE ÇIKAR!

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Peki bunlar neden kavga ettiler? Murat, gazeteye Didem’le fotoğraflarını gönderenin Cenk olduğunu öğrendikten sonra Cenk’le hesaplaşmaya gidiyordu. Madem Cenk’le böyle bir münasebet olacak her şeyi söyleyeyim diyen Doruk, Cenk’in Hayat’ı taciz ettiğini de anlattı. Böylece Murat’ın Hayat ve Cenk arasında bir şeyler olduğunu sandığı yanlış anlaşılma çözülmüş oldu. Basketbol sahasında bir de Hayat hakkında ileri geri konuşunca artık Murat’ı tutabilene aşk olsun. Söylediklerine göre karşı tarafı daha fazla haşat eden Murat, Doruk ve Kerem üçlüsü Aslı’nın çalıştığı hastaneye geldiler. O sırada nöbetteki Aslı’ya revani getiren Hayat ve İpek de hastanedeydi. Hatta Hayat, “Murat şimdi şu kapıdan girse” diye sayıklarken Murat pansuman içi geldi. 

 

Bölüm sonu dedikodusu: Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm

Güzel bir tesadüf ile üç yaralı, üç hemşiremiz oldu. Kerem’e İpek, Murat’a Hayat bakarken bir diğer çiftimiz de ilk defa karşılaşmış oldu. Yeni çiftimiz muhtemelen Aslı ve Doruk olacak. Aslı hala çekilmez bir karakter maalesef. Bu bölümde de Emine ve Fadik’le sahnelerinde yine izleyenleri sıktı. Doruk her ne kadar ilk bölüm izleyenleri baysa da sonrasında izlenen, sevilen bir karakter oldu. Aslı’yı da Doruk’la severiz belki. Çift olurlar diye bekleniyor izleyenler tarafından, neler olacak o cephede de göreceğiz. Aşk Laftan Anlamaz bölüm sonunda yayınladığı fragmanla yine güzel bir bölüm vaat ediyor. Emine’nin azaldığı, yanlış anlaşılmaların düzeldiği, doğruların ortaya çıktığı daha güzel bölümler izlemeyi umuyoruz.

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!