Bir şarkı, bin ihtimal...

Güncelleme Tarihi:

Bir şarkı, bin ihtimal...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 11:39

Bu kadar önemli bir popüler müzik figürünün müzikal bir dertten ötürü o güzel şarkılarla ilgili anılarımıza yepyeni hisler iliştirmesi önemli. Kenan Doğulu’nun kendisi de başka türlü sevecek bu şarkıları bundan böyle...

Haberin Devamı

1993’te Kenan Doğulu ilk albümünü yaptığında yazan ben; aradan 23 yıl geçtikten sonra ‘İhtimaller’ albümünü yazabilme ihtimalimi sevmiş miydim? Cevap evet; çünkü Kenan o zaman da farklıydı. Öğrenmeyi ve bildiğini paylaşmayı seven; müzik söz konusu olduğunda çocuk kadar meraklı ve yetenekli bu adam, popüler müziğin göbeğinde, kalite çıtası yüksek bir başarı hikâyesi yazdı. Hit olmuş bir şarkısının içindeki gizli ihtimalleri önerme zamanı çoktan gelmişti.

 

Bir şarkı, bin ihtimal...

 

‘Aşk Oyunu’, ‘Gelinim’, ‘Baş Harfi Ben’, ‘Sımsıkı’, ‘Ex Aşkım’, ‘Koca Çınar’, ‘Yazmışsa Bozmak Olmaz’ın da içinde olduğu 10 hit parçasını bir araya getirdi. Bir de yeni şarkı ekledi: ‘İhtimal’... Parçalar için Ercüment Orkut, Can Çankaya, Bulut Gülen, Şenova Ülker, Ferit Odman, Mehmet İkiz ve Ozan Musluoğlu gibi Türk caz hayatının çok önemli isimleri toplandı. Düzenlemeler yapıldı, birlikte çalındı. Sonuç; ilham verici.

 

Haberin Devamı

Bir şarkı, bin ihtimal...

Kenan Doğulu, İhtimaller, Doğulu Productions - DMC / 5 üzerinden 4,5 yıldız 

Bir müzisyen olarak olgunluk çağındaki Kenan Doğulu, 2017’de, ‘pop’ albümlerinden birini daha yapacak olabilir. O hayranı olduğumuz sahnesinden “Alkışlayan elleriniz dert görmesin” diyerek herkesi coşturmasının da bir sakıncası yok. Önemli olan; bu kadar önemli bir popüler müzik figürünün yine müzikal bir dertten ötürü o güzel şarkılarla ilgili anılarımıza yepyeni hisler iliştirmesi. Sadece bizim mi? Kendisi de başka türlü sevecek bu şarkıları bundan böyle.  Tornadan çıkmış pop şarkılarının yavanlığında kaybolan dijital gençlere ‘Bir ihtimal daha var’ diyebilecek mertebede bolca popüler müzisyen var Türkiye’de. Ancak çoğu yıpranmışlığına kılıf arayıp kendini tekrar etmekle meşgul. Kenan Doğulu’dansa fazlasını bekliyoruz.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!