Ağır topların dönüşü

Güncelleme Tarihi:

Ağır topların dönüşü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 12:01

Yaz ekranının romantik komedi rehaveti geçtikten sonra işler ciddiye binecek. Bir süredir televizyona ara veren esas oğlanlar ve yıldız kızlar tahtlarını yeniden ele geçirmeye geliyor.

Haberin Devamı

KIVANÇ TATLITUĞ-TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Ağır topların dönüşü



Ay Yapım uzun zamandır üzerinde çalıştığı projeyi neredeyse Kıvanç Tatlıtuğ üzerine kurmuştu. Tatlıtuğ’un ekrana döneceğini epeydir biliyorduk ama yakın zamanda rol arkadaşının da Tuba Büyüküstün olacağı bombası patladı. Büyüküstün imzayı attıysa önümüzdeki sezonun en güçlü ekran çiftini uzun bir aradan sonra birlikte izleme fırsatımız olacak.

HALİT ERGENÇ-BERGÜZAR KOREL

Ağır topların dönüşü


Güzel çifti en son Binbir Gece’nin sezon finalinde 2009’da ekranda izledik. Şehrazat ve Onur’un vedasının ardından ilk kez birlikte ‘Vatan Haini’ adlı dizide buluşuyorlar. Halit Ergenç için biraz daha önemli bir proje çünkü, Muhteşem Yüzyıl gibi kariyerine derin izlerle kazınan, onu koca ülkenin sultanı yapan bir hikâyenin ardından bambaşka bir rolle, Cevdet Yüzbaşı olarak karşımıza çıkacak. Korel ise, Cevdet’in karısı Azize rolünde. Dizi sonbaharda Kanal D’de başlayacak.

Haberin Devamı

ÇAĞATAY ULUSOY

Ağır topların dönüşü


‘Medcezir’le birlikte fenomene dönüşen Çağatay Ulusoy ‘Delibal’ için ekrana ara verdikten sonra yeniden televizyon izleyicisi ve fanatik hayranlarıyla buluşuyor. Yine Ay Yapım prodüksiyonu bir diziyle ekim ayında dönmesi beklenen Ulusoy’a Aras Bulut İynemli’nin eşlik edeceği konuşuluyor.

BU YAZIN BOMBASI BODRUM MASALI


Yaz ekranı neredeyse tamamen lise çağına hitap etmeye başlamışken, nihayet ebeveynlerin de çocukları kadar ilgi duyacağı bir hikâye geliyor. Bodrum Masalı bir yandan Yıldız (Şevval Sam) ve Faryalı (Timuçin Esen) arasındaki çetrefilli eski sevgili ilişkisini, kırılıp dökülen bir evliliği, iflası, ihaneti işlerken diğer yandan gençlerin Bodrum aşklarına, yazlık tatlılıklarına sahne olacak. Bolca güzel müzik, gani gani yazlık iç açıcı manzara ve ilk tanıtımlardan anladığımız kadarıyla sağlam hikâyeyle Bodrum Masalı çok yakında Kanal D’ye geliyor. Tümuçin Esen’i özleyenlerin yanında, Hilmicem İntepe’nin Survivor’dan sonra televizyon performansını merak edenlere tavsiye edilir.

 

BAKMADAN GEÇME!