5 yeni film vizyonda!

Güncelleme Tarihi:

5 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 10:52

Ocak ayının son haftasında 2'si yerli olmak üzere toplamda 5 yeni film vizyona giriyor. Bu hafta vizyona girecek filmler arasında Cem Yılmaz'ın başrolde olduğu İftarlık Gazoz, Şükrü Özyıldız ve Hande Doğandemir'in yer aldığı Her Şey Aşktan, 6 Oscar adaylığı bulunan Spotlight, Zor Saatler ve Yalan Labirenti filmleri vizyona giriyor.

Haberin Devamı

Oscar ödülleri yaklaştıkça Oscar'a aday olan filmler de ülkemiz sinema salonlarına uğramaya devam ediyor. Bu hafta "En İyi Film", En İyi Yönetmen", "En İyi Özgün Senaryo" kategorileri başta olmak üzere toplamda 6 adaylık alan Spotlight vizyonda! Son filmi Ali Baba ve 7 Cüceler'den istediği gişeyi elde edemeyen Cem Yılmaz'ın başrolde olduğu İftarlık Gazoz ve eğlenceli hikayesiyle merak uyandıran Her Şey Aşktan bu haftanın yerli filmleri oluyor. Yaşanmış gerçek bir hikayeyi perdeye yansıtan Zor Saatler ve sinemaseverleri II. Dünya Savaşı sonrasına götürecek olan Yalan Labirenti, bu haftanın vizyon filmleri.

İFTARLIK GAZOZ

5 yeni film vizyonda

Haberin Devamı

Dondurmam Gaymak ve Entelköy Efeköy'e Karşı gibi filmlerle Ege'nin sıcaklığını beyazperdeye taşıyan Yücel Aksu'nun yönettiği İftarlık Gazoz bu haftanın eğlencesi bol filmlerinden. Ege şivesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Cem Yılmaz filmde Gazozcu Cibar Kemal Usta'yı canlandırırken ona genç yetenek Berat Efe Parlar eşlik ediyor. Filmde ayrıca Yılmaz Bayraktar, Okan Avcı, Macit Koper, Ümmü Putgül ve Greta Fusco yer alıyor. İftarlık Gazoz, çocuk ve çırak ilişkısı üzerinden duygusal ve mizahi macerayı anlatıyor.

HER ŞEY AŞKTAN

5 yeni film vizyonda

Özcan Deniz'in yapımcılığını, Andaç Haznedaroğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Her Şey Aşktan bu haftanın romantizm ve komedisiyle merak uyandırıyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Hande Doğandemir'in olduğu filmde Mithat Can Özer, Hakan Merçliler, Öznur Serçeler, Özcan Deniz, Bala Ataberk, Evrim Doğan, Sertaç Akkaya, Hakkı Ergök ve Lale Başar gibi isimler yer alıyor. Her Şey Aşktan, kadınlar karşısında zaaflarına yenik düşen İlker'in evlenme dönemlerinde aldattığı Pelin'e odaklanıyor. Büyük macera yeni başlıyor.

SPOTLIGHT

5 yeni film vizyonda

Haberin Devamı

Sinema dünyasından önemli oyuncuların yer aldığı Spotlight yaşanmış gerçek olayları perdeye taşıyor. Wikileaks: Beşinci Kuvvet filmine imza atan Josh Singer tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yönetmenliğini Thomas McCarthy üstleniyor. Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams'ın başrolleri üstlendikleri filmde Liev Schreiber, Stanley Tucci, John Slattery, Brian d'Arcy James, Billy Crudup ve Jamey Sheridan gibi isimler yer alıyor. Spotlight, Katolik Kilisesi skandalını ve bu skandalı gün yüzüne çıkarmaya çalışan Boston Globe gazetesinin Spotlight muhabirlerini konu alıyor.

ZOR SAATLER

5 yeni film vizyonda

Haberin Devamı

1952 senesinde yaşanmış gerçek bir hikayeyi günümüze taşıyan Zor Saatler sinemseverleri büyük felaketin içine çekiyor. Aynı adlı romandan perdeye uyarlanan filmin senaryosunu Scott Silver yazarken yönetmen koltuğunda Craig Gillespie oturuyor. Filmde Chris Pine, Casey Affleck ve Eric, Ben Foster, Holliday Grainger ve John Ortiz gibi önemli isimler yer alıyor. Zor Saatler, sahil güvenlik tarihinin en büyük tekne kurtarma operasyonuna odaklanıyor.

YALAN LABİRENTİ

5 yeni film vizyonda

Katıldığı film festivallerinden ödüller ve övgülerle dönen Yalan Labirenti, İtalyan oyuncu Giulio Ricciarelli tarafından yönetiliyor. Almanya'nın "Yabancı Dilde En İyi Film" adayı olarak seçilen filmde Alexander Fehling, André Szymanski, Friederike Becht gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosu Elisabeth Bartel ve Guilio Ricciarelli tarafından kaleme alınıyor. Yalan Labirenti, Yahudi soykırımını ortaya çıkaran bir avukatın hikayesine odaklanıyor.

Haberin Devamı

5 yeni film vizyonda
 tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!