Kertenkele 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! | Fragman izle!

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 15:26

Kertenkele 63. bölüm fragmanı yayınlandı. Kertenkele dizisi son bölümüyle izleyenlerin hafızasında kalıcı sahneler bıraktı. Kertenkele'nin Akıncı'nın kimliğini öğrenmesine çok az kaldı. Yeni bölümde Kertenkele Akıncı'nın Hicabi olduğunu öğrenecek mi? Gizem ve Hicabi'nin ilişkisi Gizem'in babasına rağmen devam edecek mi? Kertenkele'nin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Kertenkele dizisi 63. bölümüyle 30 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV'de.  Kertenkele dizisinin sevenleri heyecan dolu bölümün ardından yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Kertenkele 63. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Kertenkele Ünal'ın tuzağından kurtulabilecek mi? İşte detaylar...

KERTENKELE 63. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kertenkele'nin 63. bölümünde Gizem'in babası, Hicabiyle olan ilişkisini onaylamadığını sert bir şekilde ifade edecek. Hicabi aşkı uğruna ölecek mi?
Ünsal ve Sokrat  Kertenkele'nin peşinde.  Kertenkele Ünsal'ın tuzağından kurtulabilecek mi? Onca kovalamacanın ardından Kertenkele Zehra'nın gönlünü alabilecek mi? 

KERTENKELE 63. BÖLÜM FRAGMANI!


Kertenkele ve Zehra, Sokrat'ın malikane içindeki ajanını bulmaya çalıştılar fakat hiç tahmin etmedikleri bir sürprizle karşılaştılar. Melis, Baba Kadir'den saklanmanın farklı bir formülünü buldu. Kara Kemal, Melis'i ararken ummadığı biriyle karşılaştı. Hicabi, bir sevgilisi olduğunu düşünen Gizem'i takip etmeye başladı. Hicabi tarafından kıskanıldığını fark eden Gizem ise bu durumdan çok mutlu oldu Öte yandan Sokrat, Akıncı'nın Hicabi olduğundan şüphelenmeye başladı. Eski günlerine dönen ve Kertenkele'yi yakalamakla kafayı bozan Ünsal ise gece yarısı malikaneye büyük bir baskın düzenledi. Kertenkele'nin yakalanmasına ramak kaldı. Sokrat'ın kurduğu tuzak sonucunda Akıncı ve Gizem ölümle karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜM FRAGMANI!



Sokrat'ın tuzağına düşen Kertenkele, Ünsal'a yakalandı ve tutuklandı. Ancak Kertenkele'nin hapishanede kalmaya hiç niyeti yoktu. Zehra, bıçağı Sokrat'a vereni bularak Kertenkele'yi aklamaya çalıştı fakat bu hiç de kolay olmadı. Öte yandan Zehra, Bahar'ı müştemilatta bir hayalet olduğu yalanıyla korkutup malikâneden kaçırmaya çalıştı. Hicabi, Gizem'i bir erkekle yemekte görünce kendisini bir kıskançlık krizi içinde buldu ve kendisinin bile şaşıracağı şeyler yaptı. Gizem'in babası Hicabi ve Gizem arasındaki durumdan haberi oldu ve böyle bir ilişkiye asla izin vermeyeceğini söyledi. Kara Kemal, Melis için final maçına çıktı ancak işler Kara Kemal'in hiç ummadığı bir şekilde gelişti. Akıncı'nın kimliğini öğrenmek isteyen Kertenkele ise Akıncı'nın, Hicabi'nin olduğu gerçeğini öğrenmesine çok az kaldı.

KERTENKELE SON BÖLÜM 2. FRAGMANI!

Kertenkele - İmam Ziya
(Timur Acar)
Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Zehra
(Sera Tokdemir)
20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.

Komiser Ünsal
(Erdinç Gülener)
Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.

Levent
(Sinan Çalışkanoğlu)
Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı olacak.

Şevket
(Umut Oğuz)
Kertenkele'nin bildiğimiz tek arkadaşı. Saf ve temiz kalpli. Kertenkele yakalanmadan hemen önce zenginlik ve konfor delisi bir kadınla dünya evine giriyor. Sonradan öğreneceğiz ki evlendiği kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçacaktır.

Deli Kenan
(Yıldırım Memişoğlu)
İstanbul'un namlı mafya babalarından. Önemli işadamlarıyla da dirsek teması var.

Tülin
(Mehtap Bayri)
Zehra'nın yengesi. İkiyüzlü, Zehra'nın yüzüne gülüyor, arkasından kuyusunu kazıyor. İçten pazarlıklı.

Melis
(Dilşad Şimşek)
Zehra'nın kuzeni. Saf, Tülin'in kızı, Zehra'nın yüzüne gülüyor, arkasından kuyusunu kazıyor.

Hicabi

(Fatih Doğan)
Saf, iyi niyetli, pozitif, Ziya Hoca'yı çok seven peşinden bir an olsun ayrılmayan Hicabi, sürekli camide...

Betül
(Duygu Yıldız)
Kertenkele'nin kayıp kız kardeşi. Beş yaşındayken bir aileye evlatlık verilmiş. Tıp Fakültesi'ni bitirip doktor olmuş.

Kara Kemal
(Turabi Çamkıran)
Cezaevinden yeni çıkmış, mahallenin bıçkın delikanlısı

Baba Kadri
(Ümit Acar)
Dizide Baba Kadri karakterini canlandırıyor.

BAKMADAN GEÇME!