Kertenkele 51. yeni bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 51. yeni bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 16:10

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası maç yayını nedeniyle yayınlanamamıştı. Sevilen dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak. Kertenkele 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kertenkele 51. yeni bölümde neler yaşanacak? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

İlginç senaryosu ve başarılı oyuncularıyla her bölümde farklı bir heyecanın yaşandığı Kertenkele dizisinde bu hafta neler olacağı büyük merak konusu. Her Cumartesi saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kertenkele geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası maç yayını nedeniyle yayınlanamamıştı. Dizinin sıkı takipçileri 51. yeni bölümü 2 haftadır bekliyor.

Kertenkele dizisinin başrollerinde ise Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener bulunuyor.

KERTENKELE 51. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ziya’nın hediye ettiği kolyenin çalındığını anlayan Zehra durumu hemen Kertenkele’ye anlatır. Ama henüz kolyeyi çalanın Ziya olduğunu bilmemektedir. Ancak Zehra’nın bu sırrı çözmesi çok uzun sürmez ve Ziya’nın kendisine çalıntı bir kolye hediye ettiğini anlayıp Kertenkele’nin peşine düşer.

Kertenkele 51. yeni bölüm fragmanı yayında – İzle

Haberin Devamı

Ziya ise Ünsal’a senelerdir kendini yakalamaya uğraştıklarını ama şimdi Ünsal’ın kendisiyle hırsızlık yaptığını söyleyip geldikleri durumun vahametini anlatmaya çalışır. Öte yandan Zehra ve Ziya’nın evlilik haberi yalnızca 2 kişiyi herkesten çok sevindirir. Tülin Zehra’nın Kertenkele ile evlenmesinden sonra mirasın kendisine kalacağını biliyordur.

Kertenkele yeni bölümüyle 6 Şubat Cumartesi günü ATV ekranlarında!

KERTENKELE 51. YENİ BÖLÜM 1. VE 2. FRAGMANI

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zhera’ya zarar vermekle Kertenkele’yi tehdit eden Baron amacına ulaşmıştır. Zehra’yı tehlikeden uzak tutmak için Baronun istediğini yapmak için hazırlıklara başlayan Kertenkele Ünsal ile beraber 1000 yıllık bir Bizans kolyesini çalacaktır.

Kertenkele ile evlenmeyi tek bir şartla kabul eden Zehra, kertenkeleyi pis işlerden uzak durması için sıkıştırmaya başlar. Hem baron’un tehdidi hem de Zehra’nın istekleri arasında sıkışan Kertenkele, Tülin ve Semih’in Zehra’yı kendisiyle evlendirmek istemelerinin altında yatan nedenden habersizdir.

BAKMADAN GEÇME!