Kelebek İnternet’te

Güncelleme Tarihi:

Kelebek İnternet’te
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 1998 00:00

Kelebek ekimize artık dünyanın her tarafından İnternet ekranları aracılığıyla ulaşmanız mümkün.
Haberin Devamı

Yaklaşık bir yıldır günlük olarak İnternet’te yayınlanan Hürriyet Gazetesi’nden sonra Kelebek ekimiz de hafta içi her gün İnternet’te yayınlanmaya başladı. Kısa bir süre sonra ise Kelebek’in kadın okuyucularından gelen isteklerle oluşacak ‘‘İnteraktif Kelebek’’, sağlık problemlerine doktor Gündüz Tezmen ile İnternet üzerinden çözümler üretilecek ‘‘İnteraktif Sağlık Köşesi’’ ve televizyon ile ilgili interaktif anketlerin yer aldığı ‘‘İnteraktif TV köşesi’’ hizmete girecek.

Dökümantasyon Merkezi Müdürü Nilüfer Öktem, bir yılı aşkın bir süredir on-line hizmet veren Hürriyet’in okuyucularından gelen istek üzerine yeni eklemelerle içeriğini genişlettiğini belirterek; ‘‘Hürriyet on-line okuyucularından büyük ilgi görüyor. Kelebek, teknonet, seri ilanlar, insan kaynakları, interaktif tüketici gibi köşelerle zenginleşen Hürriyet on-line bundan sonraki gelişmelerini de yine sizlerden gelecek talep doğrultusunda belirleyecek’’ diyor.

Şu anda İnternet’te Kelebek’teki haberler, sinema sayfalarındaki haberler, sinemalarda bu hafta, tiyatrolarda bu hafta, günlük televizyon programları, televizyon filmleri, yazarlar başlığı altında tüm köşe yazarları ve fal bölümü yayınlanıyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!