Karagül'ün yeni bölümünde Şanverdiler zor durumda! - izle

Güncelleme Tarihi:

Karagülün yeni bölümünde Şanverdiler zor durumda - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 14:31

Yepyeni muhteşem bölümleri ile her hafta ekran başındaki izleyicileri kendine hayran bırakmayı başaran Karagül bu akşam 111. bölümü ile ekranlara gelecek. Fox Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisinin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler yaşanacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Büyüleyici topraklarda etkileyici bir hayat hikayesinin anlatıldığı ekranların fenomen dizisi Karagül bugün sürprizlerle dolu yepyeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Her bölümünde heyecan dolu nefes kesen sahnelere tanık olduğumuz dizinin 111. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

FOX TV'nin heyecan dolu dizisi Karagül 111. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi, her bölümünde olduğu gibi bu hafta bölümünde de izleyicileri yepyeni heyecanlara sürükleyecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Karagül 111. Bölüm fragmanı izleyiciler ile buluştu. Dizinin yeni bölümü için yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

Karagül 111.Bölüm 1.Tanıtımı

Karagül son bölümde neler oldu?

Ekranların fenomen dizisi Karagül, takipçilerini yeni heyecanlara sürüklemeye devam ediyor.

Haberin Devamı

İlk bölümünden itibaren dizide karşımıza çıkan Melek karakterini canlandıran Sebahat Kumaş, dizinin son bölümünde ekranlara veda etti.

Son bölümde uçurumdan atlayarak intihar eden Melek’in yeni bölümde kıyıya vurmuş cesedi bulunuyor. Dizinin bu hafta ki bölümünde intihar ederek ölüyor ve diziden ayrılıyor.

Meleğin ölümü Kadriye Ana’yı bir kez daha büyük yasa boğar. İstemese de bir karar vermek zorundadır. Melek’in hapishane olarak gördüğü konağın kendinin mezarı olacağını düşünür.

Sırlarla dolu konağı ateşe verirken Kendal’ı da peşinden sürükleyecek. Bakalım Kadriye Ana ve Kendal ölümden kurtulabilecek mi?

Rüstem’in Baran’a ateş ettiği anda onun hayatını kurtarmak için kurşunun önüne atlayan Kenan’ı zor günler bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!