Kanal D yarışması 19'un sunucusu Barış Kılıç kimdir? Kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Kanal D yarışması 19un sunucusu Barış Kılıç kimdir Kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 16:03

Barış Kılıç, Kanal D'nin yeni yarışması 19 ile ekranlara dönüyor. Dizi projeleriyle tanınan Barış Kılıç’ın sunuculuk performansı merak ediliyor. Peki, en son Evlat Kokusu’nun baş rolünde yer alan Barış Kılıç kimdir? Kaç yaşında?

Haberin Devamı

Kanal D'nin yeni yarışması 19'un sunuculuğunu üstlenen Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya’nın Arguvan ilçesinde doğdu. 1983 yılında İstanbul'a taşındı. Okmeydanı Anadolu Lisesi'ni bitiren Barış Kılıç, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi’nin iktisat bölümünde tamamladı. Mezun olduktan sonra yabancı dilini geliştirmek için Amerika'ya gitti. Bir süre burada kalıp yabancı dilini geliştirdikten sonra Türkiye'ye döndü veYeditepe üniversitesinde yüksek lisans yaptı.

Üniversite birinci sınıftan itibaren reklam filmlerinde oyunculuk yapan Barış Kılıç, 2004 yılında Kadir İnanır, Jülide Kural, Filiz Taçbaş, Menderes Samancılar, Bahar Erdeniz, Almila Uluer, Ufuk Özkan, Işıl Sergen, Murat Yıldırım, Nil Erkoçlar, Demet Evgar gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı "Bütün Çocuklarım" adlı dizide ‘Aybars’ karakterini canlandırdı. 2011 yılında "Adını Feriha Koydum" adlı dizide Kaptan Levent karakteri canlandırdı. Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez, Cihan Okan,Çağatay Ulusoy ile birlikte oynadı.

Haberin Devamı

2014 yılında "Güllerin Savaşı" başrolünü Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Sercan Badur ile paylaştığı dizi filmde oynadı. 2014 yılında yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın üstlendiği "Seni Seviyorum Adamım" romantik komedi türündeki adlı sinema filminde başrolü Gizem Karaca paylaştı. 2007 yılında evlenen ve 2 çocuk sahibi olan Barış Kılıç, en son ‘Evlat Kokusu’ dizisinde Aslan karakterini canlandırdı.

BAKMADAN GEÇME!