Kampanya rüzgarına yenileri ekleniyor

Güncelleme Tarihi:

Kampanya rüzgarına yenileri ekleniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2006 00:00

Hyundai’den 5 bin 700 YTL’ye varan indirimler

Güney Koreli üretici Hyundai kasım ayı boyunca peşin alımlarda 5 bin 700 YTL varan indirimler uyguluyor. 2 bin 7010 YTL’den başlayan indirimler kapsamında, Atos Prime 17 bin 916 YTL, Accent Era 22 bin 800 YTL, Getz, 21 bin 29 YTL, Matrix 26 bin 793 YTL, Elentra 28 bin 331 YTL, Sonata 59 bin 374 YTL, Tuscon 64 bin 404 YTL ve Santa Fe 93 bin 800 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca Hyundai, kredili alımlarda 20 bin YTL’ye kadar 12 ay için sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Suzuki’nin 26 bin 750 YTL’lik Jimny fırsatı

Suzuki’nin küçük 4X4 modeli yeni Jimny, Auto Show fuarına özel olarak hazırlanan kampanya çerçevesinde 26 bin 750 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Düz ve otomatik şanzıman seçenekleri ve rekabetçi fiyatıyla tüketicinin beğenisine sunulan yeni Jimny’e sahip olmak isteyenler 19 Kasım’a kadar indirimli fiyatlardan yararlanabilecekler. 3 kapı seçeneği ile Türk tüketicisiyle buluşan Suzuki Jimny, 84 beygirlik gücünü 1.3 litrelik motorundan alıyor. Suzuki Jimny şehir dışı kullanımda 100 kilometrede 6.2, şehir içinde 9.3 ve karma yakıt tüketiminde ortalama 7.3 litre ile kendi sınıfındaki cimri SUV’lar arasında yer alıyor.

Skoda’dan takas indirimi ve uygun kredi koşulları

Skoda, 30 Kasım tarihine kadar geçerli olan yeni kampanyası kapsamında Fabia, Octavia ve Superb modellerinde uygun kredi koşulları ve takas indirimleri sunuyor. Fabia için ayda 268 YTL (10.000 YTL kredi için 60 ay vade) + 1.000 YTL takas indirimi, Octavia için ayda 407 YTL (15.000 YTL kredi için 60 ay vade) + 1.250 YTL takas indirimi ve Superb için ayda 553 YTL (20.000 YTL kredi için 60 ay vade) + 2.200 YTL takas indirimi yapılıyor. Kredi imkanı ve takas indirimi peşin fiyat üzerinden yapılırken, belirtilen kredi oranları ise Garanti Bankası Otomobil Kredisi’ne aittir.

VW’den ticari için yılın son kampanyası

Doğuş Otomotiv Volkswagen Ticari Araç, Transporter ve Caravelle modelleri için yılın son fırsatını sunuyor. 30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında kampanya kapsamında, Transporter ve Caravelle sahibi olmak isteyenlere, peşin alımlarda yüzde 8’e varan indirim avantajı, kredili alımlarda ise 60 aya varan vadelerle uygun kredi koşulları sunuluyor. Özel indirim oranları sayesinde Transporter ve Caravelle modelleri, 33 bin 900 YTL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla satın alınabiliyor. Vadeli alımlarda ise tavsiye edilen peşin indirimli anahtar teslim fiyatı üzerinden yüzde 80’e kadar olan miktarlar YTL ve Euro bazında kredilendiriliyor. 60 aya varan tüm vadeler için geçerli olan faiz oranı ise yüzde 1.69.

CMS Shop’tan ayda 6 YTL’ye lastik

Kış aylarında otomobillerde sürüş güvenliğini belirleyen en önemli unsur olarak nitelendirebileceğimiz kış lastikleriyle ilgili yeni bir kampanya başlatan CMS Shop, 6 YTL’den başlayan ve 12 aylık taksit imkanıyla otomobil sahiplerinin araçlarını kış lastiğiyle donatabilmesine olanak sağlıyor. Otomobil aksesuar ve yedek parçaları sunma amacıyla kurulan ve halen İstanbul Koşuyolu, Zeytinburnu ve DOD City-Esenyurt’ta olmak üzere 3 ayrı noktada hizmet veren CMS Shop, uzmanların hava sıcaklığının 7 derecenin altına düşmesi ile birlikte mutlaka kullanılmasını önerdikleri kış lastikleriyle ilgili yeni bir kampanya başlattı. Michelin, Pirelli, Yokohama ve Marshall marka kış lastikleri için geçerli olan kampanya kapsamında, 175/70 R13 ebadından 215/55 R 16’ya kadar farklı ebatlarda kış lastikleri uygun koşullarla tüketicilere sunuluyor.

Bridgestone lastik alana ’Kış Fındığı’

Kış aylarında kış lastiği kullanımının önemini vurgulayan Bridgestone, kış lastikleri için özel uygulanacak bir kampanya başlatıyor. Bridgestone’un kış kampanyasında, 4 adet Bridgestone kış lastiği alana, 1 adet ’Kış Fındığı’ oyuncağı hediye ediliyor. 15 Aralık 2006 tarihine kadar devam edecek olan kampanya, stoklarla sınırlı bulunuyor. Ayrıca, 2 adet otomobil lastiği alanlar 6 ay, 4 otomobil lastiği alanlar ise 1 yıl boyunca Bridgestone ücretsiz yol yardım hizmeti ’Alo Yol Dostu’ndan faydalanıyorlar.

Iveco ile kış bakımı günleri

Iveco, 19 Kasım tarihine kadar geçerli olan ’Kış Servis Kampanyası’ kapsamında yedek parçada yüzde 10 ve işçilikte yüzde 20’lik indirim yapıyor. Debriyaj seti değişimi ve motor revizyonunda da yüksek indirimlerin uygulanacağı kampanya süresince, yağ değişimi yaptıranlar da ücretsiz yağ filtresi almaya hak kazanıyorlar. Ayrıca, Iveco aracını kış bakımı için Iveco yetkili servislerine getirenler, ücretsiz check-up uygulamasından yararlanıyorlar. Uygulama sonrasında, aracın ayrıntılı bir değerlendirmesi yapılarak, araç sahibine arızalı ya da arızalanması muhtemel olan parçalar hakkında bilgi veriliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!